1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Mult aclamatul sci-fi joc XCOM: Enemy Unknown și-a făcut apariția de la console și PC și pe device-urile mobile, prin lansarea versiunii de iOS în această săptămână, mai exact mâine, 18 Iunie 2013. Astfel îți vei putea achizitiona versiunea de iPhone sau iPad, anunțată încă din Martie, pentru doar 19.99 $.

 

Într-adevăr, prețul cerut de Firaxis și 2K este ceva mai mare decât majoritatea dezvoltatorilor îl cer pentru jocurile lor, dar 2K se laudă că a reusit să „înghesuie” majoritatea caracteristicilor avute în variante pentru PC și pe această variantă de iOS, deși modul multiplayer nu este o caracteristică prezentă în versiunea de iOS, dezvoltatorul menționând că acesta va fi implementat printr-un update ulterior.

 

Jocul este optimizat perfect pentru controlul de pe touchscreen, versiunea de iOS fiind perfect compatibilă cu iPhone 4S, iPhone 5, Ipad 2 și mai noi, iPad Mini cât și generația a 5-a de iPod. Suportul pentru Apple GameCenter este și el inclus, cât și funcționalitadea de cloud, ce-ți permite să te joci pe mai multe device-uri cu aceeași salvare.

în data de pentru Digital Games

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “XCOM: Enemy Unknown vine pe iOS în această săptămână”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "XCOM: Enemy Unknown vine pe iOS în această săptămână" unui prieten