1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

The-Witcher-3-Wild-Hunt-2015-CD-Project-Red

CD Projekt Red a făcut un nou anunț cu privire la al său viitor titlu The Witcher 3: Wild Hunt, anunțând că acesta nu va rula pe consolele next-gen în 1080p, afirmând că noile console nu dețin resursele necesare pentru o astfel de rezoluție față de puterea mărita a unor PC-uri pe care jocul va putea rula într-o grafică mult mai bună.

 

The Witcher 3: Wild Hunt a fost dezvăluit lumii anul trecut, amețind o mulțime de jucători din întreaga lume, iar în Martie acest an dezvoltatorul a anunțat că amână lansarea din acest an până la începutul lui 2015 datorită optimizărilor pe care dezvoltatorul le mai are de făcut.

 

În acest moment și una dintre cele mai bune plăci grafice de pe piață, Nvidia GTX 780Ti, va putea rula jocul la doar 40fps-uri în 1080p. Cât despre noile console PlayStation 4 și Xbox One, The Witcher 3: Wild Hunt va rula cu o rată de 30 de cadre pe secundă pe ambele platforme, cu o rezoluție nativă de 900p respectiv 720p pentru Xbox One.

 

Dezvoltatorul afirmă că noile console vor oferi un grad de calitate grafic scăzut, fiind echivalentul setărilor minime pentru versiunea de PC a jocului, dar cu toate acestea consolele vor rula cea mai bună grafica avută de The Witcher 2: Assassins of Kings.

în data de pentru Digital Games
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

Dată lansare

19 Mai 2015

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

RPG

Producator

CD Projekt RED

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “The Witcher 3: Wild Hunt va rula pe PS4 în 900p și Xbox One în 720p”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "The Witcher 3: Wild Hunt va rula pe PS4 în 900p și Xbox One în 720p" unui prieten