1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Halo Wars 2 este disponibil de ceva timp pentru PC și Xbox One, ca un titlu Xbox Play Anywhere, însă până acum nu a oferit fanilor posibilitatea de a testa jocul pe PC. Așadar, într-un mod similar titlului Forza Horizon 3, adică la ceva timp după lansare, Halo Wars 2 DEMO este acum disponibil și pe PC exclusiv Windows 10 via Windows Store.

 

DEMO-ul pentru jocurile Windows Store sunt mereu binevenite, datorită faptului că majoritatea jocurilor de pe această platformă nu sunt optimizate foarte bine și pot apărea probleme chiar și cu sistemele ce reușesc să îndeplinească cerințele necesare. Așadar, toți care dețin Windows 10 pot de testa jocul Halo Wars 2 și pot descoperi dacă funcționează și desigur dacă este așa cum s-au așteptat.

 

Versiunea DEMO include prima misiune – The Signal – din campania jocului dar și o bătălie Blitz Firefight care utilizează cărți pre-asamblate Captain Cutter și Atriox, oferind astfel o bună privire de ansamblu asupra jocului.

 

Pentru a accesa ediția DEMO, fanii vor trebui să acceseze platforma Windows Store și să se logheze pe contul personal, iar apoi să caute jocul sau pur și simplu să acceseze linkul DEMO-ului oficial. DEMO-ul ocupă 16GB, însă gameri de pe PC se pot aștepta la caracteristici specifice precum rezoluții de până la 4K și abilitatea de a seta mai multe grupuri de control.

 

De asemenea, de curând Halo Wars 2 a primit un update destul de semnificativ sub forma Halo Waypoint care oferă atât gamerilor de pe PC cât și de pe Xbox One o stabilitate mai mare, performanțe mai bune și rezolvă câteva dintre problemele jocului.

în data de pentru Digital Games
Halo Wars 2

Halo Wars 2

Dată lansare

21 Februarie 2017

Platformă

PC Xbox One

Gen

Strategie

Producator

The Creative Assembly

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Versiunea DEMO a jocului Halo Wars 2 disponibilă acum pe Windows 10”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Versiunea DEMO a jocului Halo Wars 2 disponibilă acum pe Windows 10" unui prieten