1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

În cadrul evenimentului E3 2014, Bioware a anunțat că lucrează la două titluri în parteneriat cu Electronic Arts. Unul dintre acestea era Mass Effect 4, acum Mass Effect Andromeda, și încă un nou IP cu titlu nedezvăluit.

 

Chiar dacă Mass Effect Andromeda a fost lansat de curând având o recepție ce declarau că jocul este dezamăgitor față de standardul impus de precedentele jocuri, noul IP al celor de la BioWare pare acum a fi amânat pentru Anul Fiscal 2019 (FY 2019) care se desfășoară în perioada 1 Aprilie 2018 – 31 Martie 2019.

 

Decizia a fost luată ieri oficial de EA CEO Andrew Wilson după o conversație cu investitorii. Cu doar 3 luni înainte, înainte de lansarea oficială Andromeda, Wilson a declarat că EA așteaptă ca noul titlu de la BioWare să fie publicat la finele lunii Martie 2018.

 

Wilson a specificat ieri următoarele despre noul joc:

„Suntem foarte încântați de progresia noului nostru IP de la BioWare. Design-ul este umitor, elementele de gameplay sunt excelente iar acțiunea va fi înviorătoare. Jocul este construit precum un live service, iar în procesul creativ, am deciz să adăugăm mai multe caracteristici sociale. Pentru a acomoda acestea, vom muta data de lansare a acestui  proiect pentru anul fiscal 2019.”

 

Dacă mulți ne-am gândi că această amânare este ca răspuns la recenziile negative aduse jocului Mass Effect Andromeda, se pare că chiar Andrew Wilson a negat aceasta declarând:

„Cu privire la noul IP, alegerea mutării datei de lansare a noului IP și ceea ce s-a întâmplat cu Mass Effect Andromeda nu au legătură. În realitate avem un proces creativ. Ca o companie, creativitatea și pionieratul este ceea este cu adevărat important pentru noi.”

 

 

Așadar noul joc ce va fi un live-service s-ar putea traduce într-un titlu asemănător Destiny sau Tom Clancy’s The Division.

Totuși, în ianuarie, Wilson a declarat că titlul va fi un action-adventure și nu RPG, deși acesta va avea destul de multe elemente de RPG inclusiv un sistem de progresie a caracterelor de tip RPG.

 

Aaryn Flynn managerul general al companiei BioWare a specificat că jocul este în lucru încă din 2012 și va fi noua proprietare intelectuală de la BioWare, după Drragon Age din 2009.

în data de pentru Digital Games

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Următorul joc conceput de BioWare a fost amânat pentru FY 2019”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Următorul joc conceput de BioWare a fost amânat pentru FY 2019" unui prieten