1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Bethesda Softworks tocmai a publicat un trailer de campanie pentru DOOM și în același timp a dezvăluit conținutul ediției de colecție dar și data de lansare. AStfel DOOM se va lansa în toată lumea Vineri, 13 Mai 2016, pe Xbox One, PlayStation 4 și PC. DOOM, este jocul iconic ce a definit un gen și este considerați de mulți ca unul dintre cele mai influente jocuri lansate vreodată.

 

DOOM este conceput de id Software, studioul ce a avut un impact semnificativ asupra genului first-person shooter și a inventat conceptul de multiplayer deathmatch. Demoni de neoprit, arme distructive imposibile și gameplay rapid fluent first person este pachetul pe care DOOM îl oferă. Chiar dacă distrugeți hoarde de demoni în campania single-player sau luptând în modurile multiplayer, jocul promite o experiență first-person shooter explozivă și dură.

 

Jucătorii vor mai avea acces la DOOM SnapMap, un editor de joc ce permite gamerilor să creeze, distribuie și să joace conținutul propriu cu toată lumea.

 

Bethesda a anunțat că va lansa o ediție de colecție pentru DOOM ce va include o exclusivă statuetă de de 31 de centimetrii a demonului Revenant, modelat conform apariției 3D din joc și de asemenea are la bază lumini LED, turbine ce se mișcă încet pentru a da acel efect special din joc. De asemenea ediția de colecție include o copie a jocului și un steel book.

 

Ediția de colecție este disponibilă la precomandă la magazinele partenere și poate fi achiziționat la 129.99€. De asemenea toți cei care pre-comandă ediția standard sau collector’s edit vor primi Demon Multiplayer Pack ce conține un set de armuri demon unice, șase tipuri de culori metalice, trei logo-uri id ce pot fi aplicate pe arme, armuri și un set în plus de șase Hack Modules.

în data de pentru Digital Games
Doom

Doom

Dată lansare

13 Mai 2016

Platformă

Nintendo Switch PC PS4 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

id Software

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Un nou trailer de campanie pentru DOOM dezvăluie data de lansare”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Un nou trailer de campanie pentru DOOM dezvăluie data de lansare" unui prieten