1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Adam Badowski, directorul manager în cadrul producătorului de jocuri CD Project Red a anunțat că următorul lor joc, The Witcher 3: Wild Hunt, nu va avea DRM, explicația fiind una destul de simplă, orice DRM are slăbiciunea lui și poate fi ocolit.

 

The Witcher 3: Wild Hunt va dispune ce unele caracteristici îmbunătățite în sistemul de luptă, va dispune și de un nou sistem de animație și va fi susținut de către dezvoltator tot atât de mult cât a fost susținut și precedentul joc al seriei, The Witcher 2: Assassins of Kings.

 

Jucătorii vor putea profita de faptul că vor putea bea diferite poțiuni în timpul luptei, putând fi avantajat și câștiga lupta mult mai ușor. Cel mai interesant lucru este că CD Project Red a renunțat la sistemul DRM pentru toate jocurile ce le va dezvolta, considerându-le inutile în multe situații.

 

The Witcher 3: Wild Hunt va cuprine o lume deschisă mai mare de 35 de ori decât cea din The Witcher 2: Assassins of Kings și va oferi peste 100 de ore de gameplay, potrivit dezvoltatorului. Jocul urmează să fie lansat în 2014 pentru PC și PlayStation 4.

în data de pentru Digital Games

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “The Witcher 3: Wild Hunt fără DRM”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "The Witcher 3: Wild Hunt fără DRM" unui prieten