1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

The Witcher 3 Wild Hunt Expansiuni

CD Projekt Red anunță că cele 2 expansiuni majore pentru The Witcher 3: Wild Hunt vor fi masive și vor aduce o valoare care își va merita banii.

 

Aceștia au specificat în trecut că 16 pachete pentru joc vor fi oferite gratis pentru a își cere scuze pentru întârzierile avute. Acestea conțin armuri, costume, arme, chiar și misiuni iar aceștia au specificat clar că nu vor cere bani pentru ele.

Acum s-a anunțat faptul că cele 2 expansiuni, Heart of Stone și Blood and Wine vor aduce conținut serios jocului, cu peste 30 de ore pline de noi aventuri.

 

CD Projekt Red pare a avea o viziune demodată unde expansiunile și conținutul adițional aduceau cu adevărat conținut nu doar niște obiecte cosmetice. Astfel prin prezentarea celor 2 DLC masive, ei doresc întoarcerea la era de aur a jocurilor unde jocurile erau de sine stătătoare și nu păreau rupte doar pentru vânzarea DLC-urilor ce prezentau întreaga poveste.

 

Co-fondatorul Marcin Iwinski specifică că „Ne amintim de vremea când conținutul de pe diskurile addon lărgeau lumea jocului oferind conținut de calitate și cu sens. Cum încă am rămas jucători am dori ca acest lucru să se întoarcă. Am specificat în trecut că dacă ne vom decide să lansăm conținut plătit, acesta va avea o valoare reală pentru banii plătiți și conținut vast. Cele 2 expansiuni oferă mai multe ore de gameplay față de câteva jocuri de sine stătătoare”.

 

Iwinski menționează că Expansion Pass este deja disponibil pentru precomandă iar fanii pot face ce vor. Aceștia pot alege să aștepte review-urile pentru DLC sau să joace jocul complet pentru a se hotărî dacă vor cumpăra expansiunile adiționale, opționale.

 

The Witcher 3: Wild Hunt se va lansa pe PC, PlayStation 4 și Xbox One în data de 19 mai 2015. Primul DLC Hearts of Stone se va lansa în octombrie iar Blood and Wine în primul trimestru al anului 2016.

în data de pentru Digital Games
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

Dată lansare

19 Mai 2015

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

RPG

Producator

CD Projekt RED

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

  1. Robert88@gmail.comRobert88 - 8 Aprilie 2015
    Deabia astept sa apara jocul. O sa rupa gura targului.

Revizuiți “The Witcher 3 va primii 2 expansiuni masive”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "The Witcher 3 va primii 2 expansiuni masive" unui prieten