1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

The Walking Dead: A Telltale Games Series - A New Frontier amânat pentru sfârșitul lui DecembrieUrmătorul titlu al celor de la Telltale Games, The Walking Dead: A Telltale Games Series – A New Frontier, a primit o amânare de o lună, dezvoltatorul împingând data de lansare până pe 20 Decembrie 2016.

 

Acest sezon trei al seriei a fost dezvăluit anul acesta în cadrul Electronic Entertainment Expo, dispunând de un nou engine pentru serie, jucătorii urmărind-o pe Clementine și pe Javier, jucătorii învățând treptat că viețile celor două personaje sunt mult mai conectate decât se așteptau.

 

The Walking Dead: A Telltale Games Series – A New Frontier va fi lansat episodic, primul episod fiind lansat astfel în data de 20 Decembrie 2016, iar în data de 7 Februarie 2017 cei interesați pot achiziționa și Season Pass ce include toate cele 5 episoade.

în data de pentru Digital Games
The Walking Dead: A Telltale Games Series – A New Frontier

The Walking Dead: A Telltale Games Series – A New Frontier

Dată lansare

20 Decembrie 2016

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Aventură

Producator

Telltale Games

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “The Walking Dead: A Telltale Games Series – A New Frontier amânat pentru sfârșitul lui Decembrie”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "The Walking Dead: A Telltale Games Series – A New Frontier amânat pentru sfârșitul lui Decembrie" unui prieten