1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Funcom anunță că MMORPG-ul The Secret World va tranzita la un model complet gratuit sub numele de Secret World Legends în data de 26 iunie.

 

Cu ocazia tranziției, Funcom a anunțat printr-o postare pe blogul oficial efectele tranziției la modelul free to play și ce este Secret World Legends mai exact.

 

Secret World Legends este o relansare free-to-play a hitului anului 2012 The Secret World. Dezvoltatorii au învățat multe de la lansarea inițială iar folosindu-se de tot ceea ce au învățat vor să se întoarcă la elmentele de bază și să le modifice, oferind astfel o experiență mult mai bună, care poate nu fi emergentă chiar din primele momente.

 

Echipa a ales să facă această tranziție pentru că jocul mai are multe de oferit. Mult mai multe povești de spus, aventuri și locații ce trebuiesc să fie explorate. 2 opțiuni erau plauzibile abordarea unui proiect cu totul nou sau remodelarea proiectului deja existent în ceva nou cu un nou aer. Decizia a fost cea de-a doua pentru că aceștia chiar cred că jocul are mult potențial nedescoperit.

 

Secret World are nevoie de noi jucători, iar echipa a decis că pentru a atrage un așa mare număr de gameri, este necesar ca jocul să tranziteze către modelul free-to-play. Totuși o adevărată tranzitare va necesiuta câteva schimbări majore asupra jocului și modului în care acesta funcționează. Este un risc dar trebuie luat pentru a nu face ca Secret World să dispară treptat.

 

Noua versiune va permite introducerea noului conținut și de noi povești atât pentru gamerii noi cât și cei vei, iar astfel de asemenea se va putea lansa și sezonul 2.

 

Secret World Legends va avea pe lângă schimbările din substrat și câteva schimbări clare și majore. Pentru a priumi noi gameri este nevoie de o nouă regiune de tutorial. Întregul sistem de abilități și progresie a fost reconstruit pentru a fi mai ușor de înțeles și pentru a se distinge clar alegerile făcute.

 

Noile clase starter au fost de asemenea introduse ce vor permite gamerilor să învețe mai mult despre abilități, arme și combinații posibile. Fiecare armă va primi propriile mecanicio de gameplay.

 

Sistemul de abilități și arme este conceput pentru a face gameplay-ul din Secret World Legends mult mai responsiv și orientat către acțiune. O modalitate de control tradițională este introdusă, însemnând că întreagul proces de țintire va fi făcut cu mouse-ul iar mișcările din tastatură.

 

Jocul pregătește și o nouă modificare asupra camerelor de probă care permite urmărirea a miilor de opțiuni de îmbrăcăminte într-o modalitate mai ușoară ce se pretează sistemului free-to-play. De asemenea un nou sistem de echipament și upgrade, un nou creator de caractere și opțiuni vizuale sunt plănuite.

 

Secret World Legends este în acest moment în Closed Beta însă lansarea oficială este programată pentru data de 26 iunie.

 

Echipa specifică că deși schimbarea este dificilă și sunt multe lucruri noi Secret World Legends rămâne la bază Secret World. Povestea jocului va continua să rămână plin de subînțelesuri, nebunească și fascinantă.

 

Din nefericire, Funcom nu a menționat ce se va întâmpla cu jucătorii actuali de The Secret World, care au cumpărat jocul. Dacă progresul lor se va porta în noul joc, obiectele achiziționate vor rămâne disponibil și dacă vor primi un fel de beneficii premium sau recompense pentru loialitatea lor față de joc.

în data de pentru Digital Games
The Secret World

The Secret World

Dată lansare

3 Iunie 2012

Platformă

PC Xbox 360

Gen

MMO

Producator

Funcom

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “The Secret World se relansează sub forma titlului gratuit Secret World Legends”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "The Secret World se relansează sub forma titlului gratuit Secret World Legends" unui prieten