1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

The Flock este un experiment extraordinar, jocul este singurul în care întreaga populație și întreaga comunitate vor dicta existența acestuia. Ce înseamna aceasta?

 

Aceasta înseamnă că jocul va fi disponibil pentru achiziționare un timp limitat, durată va fi influențată direct de numărul caracterelor moarte în jocul The Flock. O rată rapidă de moarte a jucătorilor va însemna că jocul nu va fi mult timp disponibil pentru achiziționare.

 

Dezvoltatorul Vogelsap preia o abordare unică iar întregul joc stă la mâna jucătorilor.

Cu fiecare moarte în joc, o viață va fi scăzută din populația The Flock. Atunci când populația va atinge 0, jocul nu va mai putea fi cumpărat, niciodată. Doar jucătorii ce dețin The Flock în librăria Steam vor putea să ia parte la finalul necunoscut al jocului. După finalizarea jocului, acesta va fi permanent offline și nu va mai putea fi jucabil.

Populația jocului va fi prezentată în meniul jocului în magazin, pe situl Vogelsap și reddit, pentru ca jucătorii să știe exact cât timp mai au.

The Flock Poza 3 The Flock Poza 4

The Flock este un joc tragic, în care întreaga rasă este condamnată la damnație. Abominațiile sunt atrase de lumina Artefactului și acestea vor muri sau se vor transforma în creaturi unice. Conceperea unei povețti a fost un obiectiv al echipei de creație pentru a prezenta finalul anticlimatic a jocurilor multiplayer.

Pentru a junge la nivelul final al unui joc multiplayer este nevoie de strădanie și multă dedicație, însă în anumite momente, jucătorii vor începe să fie desitneresați și vor abandona jocul. Față de jocurile multiplayer, vrem ca experiența din The Flock să inspire un sens de uimire, să țină jucătorii conectați la joc pentru a anticipa momentele umrătoare ale jocului ce vor fi prezentate treptat.

 

Povestea jocului se desfă șoară în anul 3000, în ruinele unei planete Pământ distruse. Secole de poluare au blocat soarele, acoperind planeta în întuneric. Incapabilă de a mai menține viața, o nouă rasă de monstrozități cunoscută ca The Flock este noua specie dominantă. Asta, până la apariția a lui The Carrier.

Fiecare jucător începe ca un membru al turmei, iar un dispozitiv ciudat ce emite lumină cunoscut ca The Light Artifact apare în mod subit pe hartă. Primul jucător care atinge artefactul se va transforma în the Carrier, o fință ce va fi vânată.

The flock Poza 1 The Flock Poza 2

Înarmată cu artefactul de lumină, ființa poate să înfrângă turma prin iluminarea creaturilor. Turma poate să evite lumina rămânând nemișcat atunci când este capturat de lumină. Un membru al turmei poate fura artefactul pentru a deveni noul umanoid vânat. Precedentul Carrier va reapărea ca membru al turmei.

 

Singurul mod prin care un meci de The Flock se poate câștiga este să supraviețuiți ca The Carrier în timp ce mențineți lumina aprinsă sau capturați obiective strategice. Obiectivele pot fi capturate direcționând lumina către aceste puncte cheie.

 

The Flock se va lansa pe Steam în Q3 2015 pe Steam. Cei ce vor ajunge la Gamescom vor putea juca the Flock la Indie Arena Booth.

În curând vom publica un interviu cu unul dintre membrii studioului Vogelsap. Dacă sunteți interesat de joc, nu uitați să verificați hubul din când în când pentru a fi la curent cu noutățile!

în data de pentru Digital Games
The Flock

The Flock

Dată lansare

21 August 2015

Platformă

PC

Gen

Acțiune

Producator

Vogelsap

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “The Flock disponibil pe PC în toamnă, existența jocului influențată de gameri”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "The Flock disponibil pe PC în toamnă, existența jocului influențată de gameri" unui prieten