1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Uncharted 4 Multiplayer va incepe astazi

Sony a decis să permită jucătorilor să testeze componenta Multiplayer pentru Uncharted 4 cu o zi înainte de data programată (vineri, 4 Decembrie), astfel chiar de azi cei care dețin Uncharted: The Nathan Drake Collection vor putea juca Uncharted 4.

 

Clientul ar  ocupa în jur de 7 GB și reprezintă doar o porțiune din întreaga experiență online. Astfel gamerii vor putea testa modul team deatchmatch în 2 hărți, jocul complet având în jur de 8 hărți la lansare.

 

Chiar dacă testul este destul de limitat, cei interesați vor putea vedea cum noile elemente mistice dar și Sidekicks vor funcționa în Uncharted 4 Multiplayer.

 

Testul ar trebui să înceapă astăzi la ora 19:00 sau 9am PT/12pm ET/5pm UK și se va finaliza în această duminică, Decembrie 13.

 

Un video destul de lung cu modul Multiplayer pentru Uncharted 4 a fost prezentat pe canalul oficial de Twitch.

 

Uncharted 4: A Thief’s End se va lansa exclusiv pe PlayStation 4 în data de 18 martie 2016.

în data de pentru Digital Games
Uncharted 4: A Thief’s End

Uncharted 4: A Thief’s End

Dată lansare

10 Mai 2016

Platformă

PS4

Gen

Acțiune Aventură

Producator

Naughty Dog

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Testul Multiplayer BETA pentru Uncharted 4 va începe astăzi”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Testul Multiplayer BETA pentru Uncharted 4 va începe astăzi" unui prieten