1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

south-park-fractured-but-whole-amanat

Într-o scurtă postare pe blogul oficial Ubisoft a dezvăluit că South Park: The Fractured But Whole va fi amânat până în Q1 2017 când se va lansa pe Xbox One, PlayStation 4 și PC.

 

Data de lansare destul de vagă nu face cinste jocului care ar putea avea anumite probleme în dezvoltare. Desigur Ubisoft ne asigură că amânarea a fost decisă pentru ca echipa dezvoltatoare să se asigure că experiența jocului va satisface așteptările fanilor.

 

Precedentul titlu, South Park: The Stick of Truth a fost și acesta amânat de câteva ori însă până la urmă a reușit să se lanseze în 2014 cu succes fiind o nouă abordare și o mare îndrăzneală a echipei față de jocurile perioadei și de ce nu, jocurile actuale.

 

Stick of Truth a fost dezvoltat de Obsidian Entertainment împreună cu creatorii fenomenului South Park Trey Parker și Matt Stone. De data aceasta, South Park: The Fractured But Whole nu va mai fi dezvoltat de Obisidan, ci de un studio din San Francisco deținut de Ubisoft. Să sperăm că dezvoltatorii se vor descurca cel puțin la fel de bine ca Obsidian și vor oferi o experiență inovatoare și hilară în același timp.

în data de pentru Digital Games
South Park: The Fractured But Whole

South Park: The Fractured But Whole

Dată lansare

17 Octombrie 2017

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

RPG

Producator

Ubisoft

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “South Park: The Fractured But Whole a fost amânat pentru 2017”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "South Park: The Fractured But Whole a fost amânat pentru 2017" unui prieten