1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Darksiders 3 e inca in planuri

Darksiders II: Deathinitive Edition a fost lansat de curând pe PlayStation 4, Xbox One și PC.

 

Studioul dezvoltator Nordic Games prin reprezentantul Reinhard Pollice, specifică că există planuri pentru Darksiders 3.

 

„Darksiders II: Deathinitive Edition a fost doar începutul. Din momentul în care am cumpărat franciza, ne-am gândit la opțiunile pentru Darksiders 3. Remasterizarea este o modalitate de a trezi interesul fanilor către franciză și a reactiva comunitatea. De asemenea, putem avea o poziție avansată pentru crearea Darksiders 3.”

 

Darksiders II: Deathinitive Edition este ediția rebalansată, mai frumoasă și definitivă a jocului lansat în 2012. Întregul conținut DLC este acum inclus în experiența completă, iar fanii se pot bucura încă o dată de joc și pe consolele de generație curentă.

 

Cel mai probabil, vânzările Darksiders II vor influența efortul pe care dezvoltatorii îl vor face pentru a crea Darksiders 3. Un interes dar și un număr de vânzări mare ar semnaliza că sunt fani care vor să joace Darksiders 3, iar fondurile câștigate le-ar permite să grăbească procesul de dezvoltare.

în data de pentru Digital Games
Darksiders II: Deathinitive Edition

Darksiders II: Deathinitive Edition

Dată lansare

5 Noiembrie 2015

Platformă

PS4, Xbox One

Gen

Acțiune

Gen

Nordic Games

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Remasterizarea DarkSiders II: Deathinitive Edition măsoară interesul pentru Darksiders 3”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Remasterizarea DarkSiders II: Deathinitive Edition măsoară interesul pentru Darksiders 3" unui prieten