1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

recore-s-a-lansat-oficial-full

Comcept și Armature Studio au lansat astăzi titlul de acțiune-aventură futuristic ReCore pentru Xbox One și PC în America de Nord și Australia. Lansarea în Europa va urma imediat, în data de 16 Septembrie.


ReCore este conceput de legendarul creator Keiji Inafune (care a cam dat-o în bară cu Mighty No. 9) și cei care au stat la baza titlului Metroid Prime. Acesta se descrie ca un joc de acțiune-aventură conceput pentru o nouă generație.

 

Deși eram nerăbdători să testăm jocul pe PC, ReCore este disponibil via Xbox Play Anywhere și necesită Windows 10. Practic achiziționarea jocului în format digital pe Xbox One (Xbox Live) va conferi acces și la versiunea digitală pentru PC disponibilă doar pe UWP (Unified Windows Platform). ReCore

 

De asemenea fiind disponibil doar pe Windows Store este un lucru ce deservește oricărui joc lansat pe PC datorită faptului că platforma este extrem de limitată și este un mediu foarte închis, unde modurile și rularea anumitor programe chiar și Fraps sau AMD Afterburner este clar interzisă.

 

ReCore urmează trendul jocurilor lansate pe Win10 grație UWP și se pare că nici unul nu reușește să iasă în evidență pe această platformă. Din nefericire Microsoft va mai aduce noi titluri exclusiv pe această platformă în deserviciul fanilor care chiar așteptau jocurile pe PC, de exemplu Halo Wars 2 și Forza Horizon 3.

 

Totuși deși este un concept destul de interesant se pare că, potrivit recenziilor, ReCore nu este un joc strălucit ci chiar sub așteptările fanilor. Atât mecanicile de joc cât și funcționalitatea jocului sunt criticate.

 

Iată câteva recenzii pentru ReCore extrase din presa internațională:

în data de pentru Digital Games
ReCore

ReCore

Dată lansare

13 Septembrie 2016

Platformă

PC Xbox One

Gen

Aventură

Producator

Armature Studio

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “ReCore s-a lansat oficial pe PC și Xbox One”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "ReCore s-a lansat oficial pe PC și Xbox One" unui prieten