1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Pentru a alimenta interesul jucătorilor de a juca EVOLVE, cei de la 2k eu lansat un trailer ce prezintă 10 minute de gameplay, capturate pe Xbox One.

 

De asemenea în această perioadă se va desfășura un nou teste Alpha, ce este deschis tuturor deținătorilor de PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Cei de pe Xbox one vor putea să participe la Alpha pe 30 octombrie unde ceilalți vor juca începând cu data de 31 octombrie. Testul se va finaliza în 2 noiembrie.

 

În Alpha jucătorii vor putea să devină unul dintre cei 2 monștrii prezentați anterior, Goliath și Kraken, sau unul din cei patru vânători. Mediul jocului va cuprinde 3 hărți, în acest moment.

 

Dacă nu știți, Evolve este un joc destul de itneresant, ce a reușit să câștige premii impresionante la E3 și Camescom 204, și vă va pune în pielea a 4 oameni ce vor încerca să răpună o bestie uriașă. Dar de data asta, bestia nu va fi un AI super puternic aproape invincibil, ci va fi controlată de un jucător real. Acesta putând dicta cursul bătăliei.
Jocul încurajează echipa, pentru că dacă vă veți certa sau veți sta separat bestiei îi va fi foarte ușor să vă ucidă, putând astfel eliminând 1 câte 1.

 

Până acum pentru a participa la Alpha utilizatorii de PC ar fi trebuit să se înscrie pe site-ul oficial și să spere că vor fi aleși.
În sprijinul nostru, Curse ne garantează accesul exclusiv la testul Alpha.

Curse este o aplicație asemănătoare cu TeamSpeak, Mumble sau alte programe similare. Acesta promovează posibilitatea de a comunica direct cu persoanele din joc prin sistemul voip. Pentru că orice echipă care nu comunică nu este o echipă.

 

Pentru a vă înscrie sunt câțiva pași de urmat astfel:

Accesați situl oficial curse
– Descărcați aplicația CURSE de pe ecranul principal (verificați fisierul descărcat să fie versiunea beta)
– Creați-vă un cont
– Accesați căsuța de sus ce scrie Evolve Big Alpha. Astfel vi se va genera un cod unic. Copiați-l în notepad sau în orice altceva.

 

În acest moment avem Key-ul necesar pentru înscrierea la Alpha. Va trebui doar să ne înscriem la Alpha-ul propriu zis.
Accesați situl oficial Evolve
– Completați detaliile de identificare
– La refferal code introduceți Curse4v1
– La 17-character code introduceți codul generat de aplicație, cel din notepad.
– Verificați datele și apăsați submit.

 

Astfel Curse ne garantează că suntem înscriși la sesiunea Alpha.
Acum nu mai urmează decât să primim CD-Key-ul de la 2K și instrucțiunile de descărcare.

 

Nu știu cât de mult este pregătit jocul pentru a primii un val așa de mare de jucători, mai ales acum când toată lumea care a accesat situl are un loc garantat.

 

Dacă încă mai aveți nevoie de timp de studiat sau nu sunteți convins, cei de la Evolve ne mai oferă un material video, capturat din filmarea de pe Twitch.

în data de pentru Digital Games
Evolve

Evolve

Dată lansare

10 Februarie 2015

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Shooter

Producator

Turtle Rock Studios

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Puteți testa Evolve în următorul stadiu Alpha de vineri. Iată cum să faceți parte 100% din el”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Puteți testa Evolve în următorul stadiu Alpha de vineri. Iată cum să faceți parte 100% din el" unui prieten