1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din Romănia!

Înregistrează-te

PC Building Simulator este un joc indie, creat de o singură persoană, care se dorește a fi un simulator și un îndrumător pentru asamblarea propriului PC.

 

Versiunea Pre-Alpha a jocului este acum disponibilă tuturor gratuit și poate fi descărcată de pe situl oficial. Versiunea curentă oferă doar modul de tutorial în care jucătorii pot învăța să asambleze un PC folosind piese reale. Chiar dacă nu mereu piesele se potrivesc, din termeni compatibilitate, dezvoltatorul declară că modele noi de componente vor fi introduse parțial și prezintă o experiență surprinzător de utilă pentru nivelul de bază.

 

PC Building Simulator va include și un mod de carieră unde gameri vor putea achiziționa piese, vor primi comenzi și vor asambla PC-urile în așa fel încât să le vândă și să își sporească renumele.

în data de pentru Digital Games
PC Building Simulator

PC Building Simulator

Dată lansare

31 Ianuarie 2018

Platformă

Linux, PC

Gen

Simulator

Gen

Claudiu

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “PC Building Simulator este un joc despre asamblarea unui PC, versiunea demo acum disponibilă”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "PC Building Simulator este un joc despre asamblarea unui PC, versiunea demo acum disponibilă" unui prieten