1
Notificările mele

PC Building Simulator este un joc indie, creat de o singură persoană, care se dorește a fi un simulator și un îndrumător pentru asamblarea propriului PC.

 

Versiunea Pre-Alpha a jocului este acum disponibilă tuturor gratuit și poate fi descărcată de pe situl oficial. Versiunea curentă oferă doar modul de tutorial în care jucătorii pot învăța să asambleze un PC folosind piese reale. Chiar dacă nu mereu piesele se potrivesc, din termeni compatibilitate, dezvoltatorul declară că modele noi de componente vor fi introduse parțial și prezintă o experiență surprinzător de utilă pentru nivelul de bază.

 

PC Building Simulator va include și un mod de carieră unde gameri vor putea achiziționa piese, vor primi comenzi și vor asambla PC-urile în așa fel încât să le vândă și să își sporească renumele.

în data de pentru Digital Games

Vezi pagina principală a jocului PC Building Simulator

PC Building Simulator
PC Building Simulator reprezinta o producție unică ce se prezintă mai mult drept o aplicație menită să-i învețe pe jucători, unde aceștia încearcă să-și construiască un calculator personal, folosind diferite componente, creat de un singur dezvoltator Român, cunoscut drept Claudiu. La începutul jocului, dispunem de o simplă carcasă de PC, trebuind să adăugăm placa de […]

Dată lansare

2018

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “PC Building Simulator este un joc despre asamblarea unui PC, versiunea demo acum disponibilă”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "PC Building Simulator este un joc despre asamblarea unui PC, versiunea demo acum disponibilă" unui prieten