1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Echipa de la CD Projekt RED ce lucrează la The Witcher 3: Wild Hunt, ultimul joc al magnificei serii RPG, spune ca decizia de a introduce o structura Open World în joc pentru prima dată nu va influența calitatea poveștii acestuia, o calitate foarte buna cunoscută de întreaga franciză.

 

„Am vrut să luam ceva de calitate și să-l extindem într-un open world, vrem ca fiecare inch din lumea jocului pe care îl traversezi sa fie interesant și credibil. Acesta este modul nostru de redefinire”, declară dezvoltatorul CD Projekt RED prin vocea lui Konrad Tomaszkiewicz.

 

CD Projekt RED crează astfel pentru The Witcher 3: Wild Hunt o lume mult mai mare, față de zonele pe care jucătorii le-au explorat deja în primele două jocuri ale francizei și caută să implementeze quest-uri și situații interesante ce pot fi executate de către jucători în timp ce urmăresc povestea de bază.

 

În timpul conferinței de la E3 2013, dezvoltatorul a prezentat o situație în care Geralt trebuie să se ocupe de un monstru dintr-un sat și au explicat modul în care noile lui alegeri vor oferi consecințe pentru întreg jocul. Acesta va introduce și un nou sistem de lupta, prin care Geralt va fi mult mai agil, atât în lupta cu oamenii cât și cu diferitele creaturi pe care le întâlnește.

în data de pentru Digital Games

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Open World-ul din The Witcher 3: Wild Hunt nu va influența calitatea poveștii”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Open World-ul din The Witcher 3: Wild Hunt nu va influența calitatea poveștii" unui prieten