1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Ghost Games au dezvăluit într-o postare oficială că noul Need For Speed 2017 va avea o experiență offline, aspecte profunde de personalizare și urmăriri de poliție.

 

Precedentul titlu Need For Speed (2015, pentru PC 2016) necesita pentru funcționare o conexiune online permanentă, fapt ce a deranjat o mulțime de fani ai titlului care doreau o experiență singleplayer neintruzivă. Din nefericire aceasta este norma tuturor jocurilor lansate recent, însă se pare că Ghost Games a ascultat și au venit cu o declarație încântătoare.

 

Una dintre cele mai importante caracteristici discutate este conectivitatea always-online, iar Ghost Games a ascultat feedback-ul fanilor și a hotărât următorul lucru:

„În ziua lansării noului titlu Need For Speed, veți putea lua parte la o experiență singleplayer complet offline. Înainte de a intreba și știm că o veți face, această înseamnă că veți putea pauza jocul”.

 

Chiar dacă o experiență singleplayer complet offline sună bine, totuși aceasta poate fi limitată. Este momentan incert dacă campania jocului va putea fi accesată offline sau va necesita o conexiune online. Dacă aceasta va necesita o conexiune online, declarațiile de acum a celor de la Ghost Games nu vor însemna nimic.

 

În postarea oficială, titlul noului Need For Speed nu este declarat, însă ne este confirmat faptul că până la finele anului 2017 ne vom putea noul joc al seriei.

 

Need For Speed va fi prezent la EA Play în data de 10 iunie, adică un fel de E3 fără ca EA să fie oficial la E3.

 

Noul Need For Speed se va bucura de opțiuni diverse de personalizare, așa cum ne-a obișnuit până acum, jucând un rol major în noua experiență NFS.

Urmăririle de poliție vor fi foarte satisfăcătoare, iar noi mașini de poliție masive vor fi introduse.

Lumea jocului va fi variată și va avea diverse evenimente atât pentru asfalt cât și off-road.

 

Need For Speed are o istorie uimitoare iar Ghost Games se simte foarte privilegiată pentru a o continua. Noi detalii vor fi dezvăluite în curând.

în data de pentru Digital Games
Need for Speed Payback

Need for Speed Payback

Dată lansare

10 Noiembrie 2017

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Racing

Producator

Ghost Games

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Need For Speed 2017 va avea conținut singleplayer offline”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Need For Speed 2017 va avea conținut singleplayer offline" unui prieten