1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Uncharted 4 Multiplayer Screen

PlayStation și Naughty Dog au anunțat că testul Multiplayer Beta gratuit pentru Uncharted: A Thief’s End va începe astăzi și se va termina în 7 martie. Deținătorii PlayStation 4 și fanii Uncharted 4 pot descărca jocul chiar acum, iar accesul în sesiunea multiplayer se va face gratuit, fără a necesita un abonament activ PlayStation Plus.

 

„Echipa de Multiplayer de la Naughty Dog vrea să mulțumească sincer tuturor celor care au participat la versiunea beta de la Uncharted 4 Multiplayer, în luna decembrie a anului trecut. A fost o experiență foarte productivă pentru noi și am analizat cu atenție toate datele primite de la voi.

 

Dar încă nu am terminat!

 

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a face tot posibilul pentru a asigura o lansare lină pentru versiunea online de Multiplayer. La finalul acestei săptămâni vom organiza un Weekend Deschis cu scopul de a găzdui online cât mai mulți jucători în același timp pe modul Multiplayer de Uncharted 4, pentru a testa rețeaua, modul de joc și nu numai.”

 

Weekend-ul gratuit:

  • Începe în data de 4 martie 2016, ora 19:00
  • Se termină în data de 7 martie 2016. ora 09:59

 

„Vă rugăm să ne ajutați să creăm cea mai bună experiență posibilă și să participați la acest Weekend Deschis înainte de lansare. În plus, pentru că vrem să avem alături de noi cât mai mulți jucători posbil, nu e nevoie de un abonament PlayStation Plus pentru a participa.

 

Opțiunea Uncharted 4 Multiplayer Open Weekend este disponibilă de marți pe PlayStation Store astfel încât vineri, la startul perioadei, să puteți intra direct  în modul Multiplayer. Vă rugăm să rețineți că acesta este doar un test și nu reprezintă sub nicio formă felul în care va arăta experiența finală de joc, întrucât mai avem multe de împărtășit între acest test și momentul lansării.

 

Dacă nu sunteți familiarizați cu Uncharted 4 Multiplayer sau vreți să vă reamintiți caracteristicile principale, puteți intra peMultiplayer FAQ pentru mai multe informații.

 

Fii alături de noi și pe canalul de Twitch vineri, 4 martie, de la 21:30pm ЕET și sâmbătă, 5 martie, de la 03:00 am ЕET, pentru câteva stream-uri cu invitați speciali. Programul special și informațiile complete vor fi postate la adresa: http://www.twitch.tv/naughtydog.

 

Descărcați Uncharted 4 Multiplayer Open Weekend de pe PlayStation Store și hai să ne vedem online în câteva zile.”

 

Sursă: PlayStation Romania

în data de pentru Digital Games
Uncharted 4: A Thief’s End

Uncharted 4: A Thief’s End

Dată lansare

10 Mai 2016

Platformă

PS4

Gen

Acțiune Aventură

Producator

Naughty Dog

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Modul multiplayer din Uncharted 4 poate fi testat gratuit în acest weekend”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Modul multiplayer din Uncharted 4 poate fi testat gratuit în acest weekend" unui prieten