1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Mass Effect Andromeda este acum disponibil pentru testare abonaților EA Access și Origin Access. Ambele programe sunt servicii lunare EA care oferă o selecție destul de impresionantă de jocuri complete, acces la versiuni trial ale jocurilor exclusive și reduceri în magazin.

 

Versiunea Trial pentru Mass Effect Andromeda a fost lansată chiar înaintea perioadei stabilite și oferă gamerilor șansa de a testa jocul pentru 10 ore de joc dar și posibilitatea de a continua progresul exact de unde l-ați lăsat, dacă vă decideți să achiziționați versiunea finală a jocului, indiferent de unde. Trebuie notat că cele 10 ore de joc se consumă din moment ce lansați jocul și îl închideți. Timpul nu trece dacă nu aveți jocul deschis dar trece dacă lăsați jocul deschis în meniu.

 

Conținutul din versiunea Trial a jocului este totuși limitat, așadar puteți ajunge doar într-un moment al experienței singleplayer, unde totul după va fi blocat. Așadar dacă sperați să vedeți o mare parte din joc în 10 ore și să faceți speed-run din nefericire nu este posibil. Însă cu orele rămase veți putea experimenta modul multiplayer, care la fel, va conta pentru versiunea finală a jocului dacă vă hotărâți să o achiziționați.

 

EA Access este disponibil doar pe Xbox One și Origin Access este disponibil doar pe PC.

 

Mass Effect Andromeda se va lansa pe PC, PlayStation 4 și Xbox One în Europa în data de 23 martie.

în data de pentru Digital Games
Mass Effect Andromeda

Mass Effect Andromeda

Dată lansare

21 Martie 2017

Platformă

PC, PS4, Wii U, Xbox One

Gen

RPG

Gen

BioWare

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Mass Effect Andromeda acum disponibil pe EA și Origin Access Trial”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Mass Effect Andromeda acum disponibil pe EA și Origin Access Trial" unui prieten