1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Warner Bros Interactive împreună cu Avalanche Studios au lansat astăzi, 1 septembrie Mad Max pe PC, PlayStation 4 și Xbox One. Data de lansare de astăzi, coincide și cu Metal Gear V: Phantom Pain, iar în zilele următoare vom vedea o competiție interesantă cu cine reușește să vândă mai bine și să atragă mai multă atenție.

 

Mad Max introduce o poveste originală prezentă în universul unic Mad Max. Jocul oferă opțiuni de personalizare mutiple atât pentru personaj cât și pentru vehicul, Magnus Opus printre care diferite nivele de control, acțiune vehiculară strânsă și un arsenal mobil plin de arme.

 

Jucătorii vor deveni Max, un luptător rămas singur care trebui să se lupte încă o dată pentru a rămâne în viață în lupte atât pe sol cât și în mașină, împotriva facțiunilor periculoase ce se războiesc pentru dominația deșerului open world.

 

Peter Wyse (Warner Bros Interactive): Mad Max este un caracter iconic, recent introdus lumii de cître noul film, iar noi vom introduce noi moduri prin care fanii și gamerii vor putea să experimenteze deșertul plin de aventură. Avalanche Studios a creat un mediu expansiv, open world minunat ce prinde o viață alături de o nouă poveste a lui Mad Max.

în data de pentru Digital Games
Mad Max

Mad Max

Dată lansare

1 Septembrie 2015

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

Avalanche Studios

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Mad Max este acum disponibil”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Mad Max este acum disponibil" unui prieten