1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

TT Games a anunțat oficial LEGO Star Wars: The Force Awakens, un joc amuzant LEGO care este setat în universul Star Wars, urmând în de-aproape, mai mult sau mai puțin povestea și acțiunile din cel mai nou film, Star Wars: The Force Awakens.

 

Acesta nu este primul joc al celor de la TT Games, fiind cunoscuți pentru adaptările trilogiei inițiale, LEGO Star Wars II: The Original Trilogy; trilogia prequel (LEGO Star Wars: The Video Game) și Lego Star Wars III: The Clone Wars. De data aceasta TT Games se va ocupa de The Force Awakens, adăugând noi locați incredibile, caractere, Droizi și vehicule.

 

Împreună cu Lucasfilm, echipa dezvoltatoare a putut crea noi povești și aventuri conectate poveștii de bază Star Wars, atât înainte cât și după film.

 

LEGO Star Wars: The Force Awakens se va lansa pe PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox One, Xbox 360, Wii U și Nintendo 3DS în luna iunie.

 

Cei care vor achiziționa jocul pe PlayStation 4 și PlayStation 3 vor primi acces exclusiv la conținutul descărcabil, Droid Character Pack și Phantom Limb Level Pack.

în data de pentru Digital Games
LEGO Star Wars: The Force Awakens

LEGO Star Wars: The Force Awakens

Dată lansare

28 Iunie 2016

Platformă

3DS PC PS Vita PS3 PS4 Wii U Xbox 360 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

Traveller's Tales

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “LEGO Star Wars: The Force Awakens anunțat oficial”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "LEGO Star Wars: The Force Awakens anunțat oficial" unui prieten