1
Notificările mele

Jocul free-to-play Gigantic intră în public beta

Jocul free-to-play al celor de la Motiga, Gigantic, intră în faza de testare public beta în luna următoare, pentru jucătorii de pe PC și Xbox One.

 

Gigantic reprezintă o nouă experiența competitivă, potrivit declarației dezvoltatorului, dispunând de un stil vizual aparte alături de un gameplay în ritm rapid.

 

Momentele intense sunt prezente pretutindeni în gameplay, unde alegerile strategice chiar fac diferența, existând numeroase cai către victorie, cu posibilitatea ca jucătorul să se întoarcă și să câștige.

 

Acest public beta începe în data de 8 Decembrie 2016, dezvoltatorul sperând să facă un pas mare în finalizarea și lansarea oficială a jocului, odată cu noul feedback primit din partea jucătorilor cu acest prilej din Decembrie. Cei interesați se pot înscrie pe site-ul oficial.

în data de pentru Digital Games

Vezi pagina principală a jocului Gigantic

Gigantic
Gigantic este un joc despre eroii care luptă alături de un paznic solid într-o bătălie pentru supremație. Alăturați-vă lupta și de a fi primul pentru a încerca gigantică. Dezlănțui puterea ta! Un link mitic tu și cele patru colegii pentru The Guardian, care este prea puternic pentru a face o conexiune cu un muritor se […]

Dată lansare

31 Iulie 2017

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Jocul free-to-play Gigantic intră în public beta”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Jocul free-to-play Gigantic intră în public beta" unui prieten