1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din Romănia!

Înregistrează-te

Injustice 2 va avea microtranzacți și se va folosi de o monedă virtuală intitulată Source Crystals care poate fi achiziționată cu bani reali. Anunțul a fost făcut de curând pe forumul de comunitate. Source Crystals vor putea fi folosite pentru cumpărarea elementelor cosmetice și pentru a face level up mai rapid.

 

Conform anunțului, Source Crystals pot fi cumpărate cu bani reali dar nu sunt necesare pentru a avansa în joc și nu pot fi folosite pentru a cumpăra Gear sau avantaje în gameplay. De asemenea, aceste cristale pot fi folosite doar când un jucător atinge nivelul 20 cu un caracter. O dată ce jucătorul atinge nivelul 20 cu un caracter, acesta poate fi Source Crystals pentru a îmbunătăți nivelul altor caractere până la nivelul 20.

 

Modurile competitive offline și online nu vor permite folosirea gear-ului de orice tip. Cristalele pot fi folosite și pentru a modifica aspectul fizic al unui element de gear care are statistici foarte bune însă nu arată așa cum vor gameri. Această funcție se va numi Transform Gear, și permite ca obiectele să fie schimbate din punct de vedere vizual.

 

În concluzie Source Crystals pot fi folosite pentru achiziționarea skin-urilor Premier, shader-e pentru skin-urile existente, transforma gear-ul din punct de vedere vizual și pentru a îmbunătăți caracterele de sub nivelul 20, o dată ce se atinge nivelul 20 cu orice caracter.

Prețul pentru moneda virtuală Source Crystals nu a fost dezvăluită și nici costul funcțiilor pentru care acestea pot fi folosite.

 

Injustice 2 se va lansa în data de 16 mai pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One.

în data de pentru Digital Games
Injustice 2

Injustice 2

Dată lansare

16 Mai 2017

Platformă

PC, PS4, Xbox One

Gen

Lupte

Gen

NetherRealm Studios

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Injustice 2 va avea microtranzacți sub forma de Source Crystals”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Injustice 2 va avea microtranzacți sub forma de Source Crystals" unui prieten