1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

forza-horizon-3-demo-disponibil-doar-pe-xboxone

Managerul comunității Forza Motorsport, Brian Ekberg a anunțat pe situl Forza Motorsport că DEMO-ul pentru cel mai nou titlu Forza, Forza Horizon 3 este acum disponibil pe Xbox One.

 

Gamerii ce dețin consola Xbox One se pot bucura acum de o porțiune din aventura australiană propusă de Forza Horizon 3 și pot testa jocul înainte de lansării oficiale din data de 27 Septembrie.

 

DEMO-ul include prezentarea diverselor medii, astfel fanii care vor rula jocul se vor putea întrece lângă locațiile istorice, plajele impresionante, pădurile bogate dar și străzile din Byron Bay. Odată ce toate evenimentele din demo vor fi finalizate, aceștia vor putea să joace alături de prieteni în sesiunea online free-roam și vor putea explora întreaga harta din demo.

 

Vehiculele din DEMO sunt care mai de care, astfel primul vehicul în demo va fi chiar cel de pe coperta jocului Lamborghini Centenario și se vor mai întâlnii BMW M4 Coupe, Ford Shelby GT350R, 2014 HSV Limited Edition GENF GTS MAloo și alte câteva vehicule mai trăznite. Jocul complet va include peste 350 de vehicule și toate pot fi colectate, personalizate și conduse în jocul full.

 

Deși Forza Horizon 3 se va lansa și pe PC, Microsoft a decis să nu ofere gamerilor șansa de a testa Forza Horizon 3 pe această platformă înainte de lansare. Astfel o versiune DEMO va fi lansată însă după lansarea oficială. Cei care sunt interesați de Forza Horizon 3 sunt invitați să încerce Forza Motorsport 6: Apex, acesta fiind lansat gratuit pe Windows Store și va folosi același motor grafic.

 

Conform declarațiilor Forza Horizon 3 pentru PC a fost adaptat și modificat, luând în considerare feedback-ul comunității adresat jocului Forza Motorsport 6: Apex. Totuși aceștia sunt încrezători că Forza Horizon 3 va oferi fanilor de pe PC o experiența fantastică.

 

Forza Horizon 3 este un alt titlu Microsoft disponibil exclusiv pe UWP, Windows Store.

în data de pentru Digital Games
Forza Horizon 3

Forza Horizon 3

Dată lansare

27 Septembrie 2016

Platformă

PC Xbox One

Gen

Racing

Producator

Playground Games

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Forza Horizon 3 DEMO este acum disponibil, din păcate nu și pe PC”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Forza Horizon 3 DEMO este acum disponibil, din păcate nu și pe PC" unui prieten