1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Se pare că CD Projekt Red este pregătită să anunțe noi detalii pentru expansiunea Hearts of Stone pentru The Witcher 3: Wild Hunt. Astfel un nou teaser ne prezintă data de lansare pentru expansiune.

 

The Witcher 3: Hearts of Stone se va lansa pe data de 13 Octombrie pe PC, PlayStation 4 și Xbox One. Aceasta include 10 noi ore de aventură, noi caractere, monștrii impozanți și încă o nouă relație ce îl implică pe protagonistul Geralt of Rivia fără a afecta totuși pe cele din conținutul de bază.

 

În expansiune, Geralt se va lupta cu căpitanul bandiților, Olgierd von Everec, care pare a poseda puterea imortalități.

Expansiunea va permite jucătorilor să își făurească propria cale recrutând noi companioni, petrecând timpul cu fantoma misterioasă dar și păcălind creaturile bizare.

 

În afară de adăugirile de conținut și poveste, Hearts of Stone va oferi și o nouă mecanică de joc denumită Runeword ce alterează semnificativ gameplay-ul permițând jucătorilor să experimenteze mult mai mult. Detalii despre ce oferă mecanicica cu exactitate nu sunt cunoscute.

în data de pentru Digital Games
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

Dată lansare

19 Mai 2015

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

RPG

Producator

CD Projekt RED

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Expansiunea Witcher 3: Hearts of Stone a primit noi detalii împreună cu data de lansare”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Expansiunea Witcher 3: Hearts of Stone a primit noi detalii împreună cu data de lansare" unui prieten