1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

The Witcher 3 Blood and Wine

Expansiunea finală a jocului The Witcher 3: Wild Hunt, Blood and Wine este în pragul lansării, cu doar câteva săptămâni rămânând până când vom descoperi și trăi noile aventuri ale lui Geralt of Rivia. Expansiunea se va lansa pe PC, PlayStation 4 și Xbox One în data de 31 mai.

 

Reprezentantul companiei CD Projekt Red, Kacper Niepokólczycki, Environment Artist, a dezvăluit într-o postare pe PlayStation Blog câteva noi detalii despre expansiune.

 

Acesta declară că expansiunea va livra 20 de ore de noi aventuri unde jucătorii vor călători către Toussaint, o regiune care apare des în cărțile originale scrise de Andrzej Sapkowski însă neincluse în joc până în acest moment. Ținutul este înseninant și frumos, pare a fi un paradis scos dintr-o carte de povești. Construcția expansiunii a fost încununată de creativitate dar și multe provocări, construcția unui ținut impunător și minunat a fost dificilă, mai ales când deja exista un astfel de ținut, Novigrad.

 

Designul mediului s-a îmbinat foarte bine totuși cu experiența de gameplay, iar dezvoltatorii sunt nerăbdători ca gamerii să descopere locațiile de interes și frumusețea ținutului Toussaint.

 

în data de pentru Digital Games
The Witcher 3: Blood and Wine

The Witcher 3: Blood and Wine

Dată lansare

31 Mai 2016

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

RPG

Producator

CD Projekt RED

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Expansiunea Blood and Wine pentru The Witcher 3: Wild Hunt se va lansa la finele lunii”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Expansiunea Blood and Wine pentru The Witcher 3: Wild Hunt se va lansa la finele lunii" unui prieten