1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Door Kickers 2 Task Force North anuntat oficial

KillHouse Games a dezvăluit în sfârșit noi detalii despre noul titlu Door Kickers, ce reprezintă continuarea mult apreciatului și premiatului titlu. Door Kickers  2 – Task Force North va pune jucătorii în controlul unităților militare de intervenție pentru a opri un atac terorist în Orientul Mijlociu.

 

Dispozitivele precum scuturile, tazer-ele forțelor SWAT au fost înlocuite cu arme de înaltă putere, cadență și grenade. În Door Kickers 2 vei fi liderul unei echipe care îți va purta numele în care vei conduce unități precum US Rangers și folosi diverse dispozitive precum drone.

 

În faza de acțiune, lucrurile vor fi mult mai letale. Punctele de extragere și inserare în acțiune au devenit la fel de critice, dar de asemenea și diferențierea dintre inocenți și inamici. Jucătorii se vor putea folosi de avantajul nopții ascunzându-se în întuneric și surprinzându-i fără a ceda poziția.

 

Noi clase, arme și dispozitive vor oferi noi opțiuni tactice, însă întreaga experiența va continua să fie dictată de modul tău de a conduce.

 

O nouă caracteristică mult dorită chiar și de mine este introducerea modului Cooperative Multiplayer atât în misiunile single-player cât și în campaniile. De asemenea, jocul va oferi suport pentru comunitatea de modding, un editor de misiuni îmbunătățit și acces partial la codul sursă.

 

Door Kickers 2 va intra inițial în programul Early Access în ultimul trimestur al anului 2016 pe Windows, Mac și Linux. Lansarea completă pe PC și dispozitive mobile se va face când echipa va fi mulțumită de produsul final.

în data de pentru Digital Games
Door Kickers 2: Task Force North

Door Kickers 2: Task Force North

Dată lansare

2019

Platformă

Android iOS PC

Gen

Strategie

Producator

KillHouse Games

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

  1. andrei_vlasie89@yahoo.comAndrei - 19 Ianuarie 2016
    Ce bine ca vom putea juca co-op. Grafica arata bine din poze, sper sa lanseze un trailer sau ceva de genul in curand.

Revizuiți “Door Kickers 2 – Task Force North anunțat oficial”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Door Kickers 2 – Task Force North anunțat oficial" unui prieten