1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Doom Germania Versiune Completa

Germania și Australia sunt foarte cunoscute pentru cenzura pe care o practică în jocuri sau la adresa jocurilor. Ambele țări limitează gradul de violență prezentate în jocuri, eliminând sângele, elementele de gore, decapitările și multe alte elemente prea violente, și chiar anumite secvențe întregi.

 

Australia este cunoscută pentru faptul că a cerut unui întreg lanț de magazine eliminarea de la vânzare a jocului Grand Theft Auto V, pe motiv de a fi mult prea violent. Germania de asemenea are o problemă cu violența și caracteristic, folosirea simbolurilor naziste. Multe astfel de jocuri au fost cenzurate, printre care amintim seria Sniper Elite, Zombie Army Trilogy și Doom.

 

Se pare că pentru prima oară, DOOM nu va fi cenzurat în Germania, iar acest lucru a suprins pe toată lumea, chiar și pe Bethesda Softworks. Conform declarațiilor vice-președintelui marketing Pete Hines pentru Polygon, „Suntem încântați că jocul poate fi lansat în întregimea sa în Germania, fără a necesita editarea sau schimbării elementelor. Poate nu este așa de surprinzător, având în vedere că anumite titluri recente au fost acceptate, dar totuși este un lucru cool având în vedere că Doom și Doom 2 au fost banate în Germania și scoase de la vânzare în urmă cu ceva timp”.

 

Până la noul Doom (4), jocurile din serie au fost restricționate în Germania atunci când au fost lansate, dar după ce Bethesda a achiziționat drepturile francizei, aceasta a reușit să înlăture banarea impusă pentru franciza Doom în 2011.

 

Fallout 3 a fost de asemenea autorizat în Germania săptămâna trecută, după ce Bethesda a criticat blocarea Fallout 3, având în vedere că Fallout 4 care este la fel de violent este activ, și fără nici o problemă.

în data de pentru Digital Games
Doom

Doom

Dată lansare

13 Mai 2016

Platformă

Nintendo Switch PC PS4 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

id Software

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Doom se va lansa necenzurat în Germania”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Doom se va lansa necenzurat în Germania" unui prieten