1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Starbreeze Studios și Behaviour Interactive au anunțat că Dead by Daylight va primi un nou DLC mâine, 11 Mai.

 

Noul DLC Spark of Madness include un nou ucigaș – un doctor specializat în metode de interogare experimentale, o nouă hartă și un nou supraviețuitor care combinate oferă ceva ce este diferit față de experiența de bază deja cunoscută de deținătorii jocului.

 

De asemenea dezvoltatorul Behaviour Interactive specifică pentru RockPaperShotgun că acest nou capitol, Spark of Madness este diferit.

Noua hartă se va desfășura înăuntru, într-un mediu închis, într-un centru de cercetare abandonat și într-o stare gravă de dărăpănare. Aceasta este compusă din un labirint de coridoare pline de paturi de spitale și camere care arată la fel, iar combinat cu generarea procedurală a hărților, harta va oferi un sentiment constant de nesiguranță.

 

Fiind complet în interior noua hartă are ceva ce celelalte nu au, buzunare de umbră acolo unde jucătorii se pot ascunde în speranța că vor trece neobservați de criminalul aflat în vecinătate.

 

Noul criminal are două moduri, un mod în care acesta străbate harta și atacă supraviețuitorii cu o tijă de metal gigantică într-un mod similar cu Trapper și un mod care se distinge de ceilalți unde acesta generează în mod constant teamă și panică supraviețuitorilor din proximitatea lui, un efect de tip area-of-effect. Atunci când supraviețuitorii vor acumula destună nebunie, ei vor începe să țipe aleator, trădându-le poziția. La un nivel foarte mare de nebunie, supraviețuitorii îl vor vedea pe criminal aproape de ei, chiar dacă acesta este în cealaltă parte a hărții. Doctorul are de asemenea un atac frontal care oferă madness jucătorilor prinși în fața lui.

 

Noua supraviețuitoare, Feng Min, este o jucătoare de e-sports profesională pentru echipa Laser Bears. Aceasta este un tehnician, ceea ce înseamnă că va face zgomot mai puțin atunci când repară generatoarele și are posibilitatea de a întoarce un skill check care a eșuat, adică de a nega explozia generatorului atunci când jucătorul nu se încadrează în linia albă. Feng Min are și o abilitate denumită Lithe care îi conferă un boost de viteză în timpul urmăririlor atunci când sare peste obiecte.

 

Dezvoltatorul anunță că împreună cu noul patch va adăuga și câteva modificări de gameplay în speranța că vor balansa experiența din Dead by Daylight. Patch-ul 1.5. care este în acest moment în Public Beta se va lansa mâine. Patch-ul 1.5. încearcă să rezolve una din problemele principale ale jocului, faptul că jocul de-a criminalul este plictisitor, fiind foarte ușor pentru supraviețuitorii experimentați să umilească crimiunalul.

 

O altă caracteristică introdusă de patch, este Bloodlust, o caracteristică care mărește viteza criminalului o dată cu urmărirea unui criminal. Așadar cu cât criminalul va urmări mai mult același supraviețuitor, viteza acestuia va crește. Această caracteristică are o recepție negativă din partea fanilor, care se opun drastic, însă Behaviour Interactive va continua și va publica această caracteristică.

 

Dead by Daylight este disponibil exclusiv pe PC, iar noul patch Spark of Madness se va lansa oficial în data de 11 mai.

în data de pentru Digital Games
Dead by Daylight

Dead by Daylight

Dată lansare

14 Iunie 2016

Platformă

PC

Gen

Acțiune

Producator

Behaviour Interactive

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Dead by Daylight va primi DLC-ul Spark of Madness”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Dead by Daylight va primi DLC-ul Spark of Madness" unui prieten