1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Începând de astăzi D.Va eroina din Overwatch, este disponibilă și în Heroes of the Storm. În acest moment D.Va este disponibilă doar pe versiunea PTR (Public Test Realm) și va putea fi testată până în data de 15 mai. După această dată D.Va va fi prezentă în jocul oficial.

 

D.Va își va păstra forma fiind un caracter care va putea fi folosit într-un mod foarte similar cu modul în care este folosită în Overwatch. Aceasta va putea lupta din mech cât și din afara mech-ului, având posibilitatea de a își rechema costumul mai repede dacă face damage în modul pilot. Într-un mod interesant, distrugând-ui costumul, jocul va oferi puncte XP inamicului ca pe jumătatea uciderii unui erou, de asemenea ea poate călări mount-ul numai în modul pilot.

 

Aceasta va avea abilitîțiile din Overwatch emblematice precum Defensive Matrix, Self-Destruct dar și două eroice precum Bunny Hop (precum animația din Overwatch) care o face să calce inamicii în picioare și Big Shot un skillshot de tip linie disponibil doar formei Pilot care îi permite să reducă din timpul de rechemare a costumului, dacă reușește lovitura.

 

D.Va este catalogată ca un erou de tip Warrior, o clasă din Heroes of the Storm, foarte similară cu bine cunoscutul tank, așadar își păstrează rolul de tank din Overwatch. Aceasta este cel de-al cincilea erou din Overwatch care își face apariția în Heroes of the Storm după Tracer, Zarya, Lucio și Genji, ultimul din urmă fiind recent introdus în joc.â

 

Noua actualizare pentru Heroes of the Storm mai include și îmbunătățiri vizuale, noi pachete de colecție, noi skin-uri, noi mounts-uri, noi announceri, noi bannere, noi emojis, îmbunătățiri de interfață și câteva modificări de gameplay. Mai multe detalii pe situl oficial.

în data de pentru Digital Games
Heroes of the Storm

Heroes of the Storm

Dată lansare

2 Iunie 2015

Platformă

PC

Gen

MOBA

Producator

Blizzard Entertainment

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “D.Va își face prezența în Heroes of the Storm”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "D.Va își face prezența în Heroes of the Storm" unui prieten