1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din Romănia!

Înregistrează-te

Counter-Strike: Global Offensive tocmai a primit o nouă hartă de joc, Canals, care este disponibilă pentru toate modurile de joc. Noua lansare coincide cu un nou model pentru teroristul Phoenix Terorist dar și un nou tip de cutii, The Spectrum Case.

 

Canals prezintă un oraș Italian istoric, un oraș turistic unde un grup internațional denumit Pheonix amenință siguranța populației iar ca răspuns echipa Seal Team 6 a fost trimisă pentru a îi împiedica. Harta se bazează pe medii reale așadar oferind fiecărei regiuni un stil arhitectural specific dar și un gameplay interesant. Partea Counter-Terrorist este reprezentată de o zonă largă deschisă în timp regiunea celor din Terrorist este formată din diverse spații înguste care oferă multiple modalități de a ajunge la punctul de plantare a bombei. Punctele A și B necesită abordări diferite, A fiind descoperit și deschis iar B în interior unde spațiu este strâmt. Chiar dacă harta este bazată pe locații reale, aceasta este construită pentru a oferi jucătorilor o viziune bună.

 

Teroristul Phoenix este îmbunătățit vizual într-o modalitate similară cu îmbunătățirea grafică a modelului Counter-Terrorist SAS. Îmbunătățirile au fost făcute pentru a arăta conform trupelor SAS și pentru a oferi o calitate grafică sporită.

 

Cutiile Spectrum Case includ 17 arme create de comunitate. În Spectrum Case, obiectul rar special este a doua generație de cuțite Chroma.

 

Mai multe detalii pe Blogul oficial.

Un nou patch pentru Counter-Strike: Global Offensive este de asemenea live.

în data de pentru Digital Games
Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive

Dată lansare

22 August 2012

Platformă

Linux, Mac, PC, PS3, Xbox 360

Gen

Shooter

Gen

Valve Corporation

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Canals, o nouă hartă pentru Counter-Strike: Global Offensive, este acum disponibilă pentru toate modurile”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Canals, o nouă hartă pentru Counter-Strike: Global Offensive, este acum disponibilă pentru toate modurile" unui prieten