1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Black Desert Online Pre-Order Package

Daum Games Europe a publicat situl de pre-comandă pentru Black Desert Online, MMO-ul ce se va lansa la începutul anului 2016.

 

La lansare jocul va include 6 clase, Warrior, Ranger, Sorceress, Berserker, Valkyrie și Wizard/Witch. Toate cele clase 6 sunt deja prezentate, iar videoclipurile de prezentare se găsesc pe hubul jocului.

 

Black Desert Online nu va fi gratuit, dar nici nu va necesita abonament, acesta va fi ca Guild Wars 2, adică veți plăti odată pentru întregul joc. Black Desert Online se va vinde la pre-comandă sub forma a trei pachete, fiecare oferind diferite bonusuri de pre-comandă.

 

Black Desert Online va avea și elemente de micro-tranzacții prin care jucătorii își pot altera caracterul sau primi diferite bonusuri.

 

Astfel cele trei pachete prezentate pe situl oficial sunt:

 

  • Traveler’s Package (USD $29.99 / EUR €29.99) – Include jocul digital Black Desert Online, o invitație pentru un prieten de 7 zile) posibilitatea de a juca 24 de ore înaintea lansării, un cupon de alterare a caracterului și altele
  • Explorer’ Package  (USD $49.99 / EUR €49.99) – Include jocul digital Black Desert Online, acces exclusiv la un Beta Test, 2 invitații de 7 zile pentru prieteni, posibilitatea de a juca cu 48 de ore înaintea lansării, un cupon de modificare a caracterului, un cal de rank 3, un pet la alegere, un skin unic de armă și altele
  • Conqueror’s Package  (USD $99.99 / EUR €99.99) – Include jocul digital Black Desert Online, acces exclusiv la ambele teste beta, 3 invitații de 7 zile pentru prieteni, posibilitatea de a juca cu 96 de ore înaintea prietenilor, un cupon de schimbare a caracterului, un cal de rank 5, un pet la alegere, un skin de armă unic și costum unic, 2.500 Perle ce valorează ( USD $25.99 / EUR €25.99) și altele.

 

Black Desert Online se va lansa la începutul anului 2016 pe PC. Licența Daum Games Europe este validă pentru America de Nord (SUA, Canada și Mexic), Europa (fără  Letonia, Lituania, Moldova, Estonia, Ucraina și Turcia), Oceania (Australia, Noua Zeelandă și toate teritoriile asociate).

în data de pentru Digital Games
Black Desert Online

Black Desert Online

Dată lansare

3 Martie 2016

Platformă

PC

Gen

MMO

Producator

Pearl Abyss

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Black Desert Online poate fi acum pre-comandat”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Black Desert Online poate fi acum pre-comandat" unui prieten