1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Bioshock: The Collection s-a lansat astăzi oficial pe PlayStation și Xbox One. Noua colecție oferă toate celei trei jocuri plus DLC-urile într-un format remasterizat pentru mașinăriile moderne într-un singur pachet atractiv.

 

Bioshock The Collection include următoarele:

 • Jocul Bioshock
 • Documentarul video – Imagining BioShock
 • Tur virtual – Museum of Orphaned Concepts – O locație inspirată din Rapture ce oferă jucătorilor o vedere din spatele cortinei asupra conceptelor de joc ce nu au mai fost incluse în originalul joc
 • Challenge Rooms – În afară de povestea standard din Bioshock modurile vor introduce noi puzzle-uri, provocări și mulți Big Daddies împreună cu realizări, desigur.
 • Jocul Bioshock 2  – modul multiplayer a fost retras
 • DLC-ul Minervațs Den – o poveste de sine stătătoare ce prezintă o latură din Rapture pe care nu ai mai vazut-o niciodată. Noi abilități vor fi incluse împreună cu Lancer Big Daddy
 • Protector Trials – Preia controlul unei Serii Alpha Big Daddy ce a fost trezit din hibernare chiar înaintea evenimentelor din BioShock 2
 • Jocul Bioshock Infinite
 • Pachetele de DLC-uri Burial at Sea – Episode 1&2 – Acest pachet de DLC-uri în două părți completează trilogia BioShock reîntorcându-se la locul de unde a început totul. Reîntoarce-te în Rapture chiar înaintea evenimentelor din originalul Bioshock.
 • Pachetul de add-on-uri Clash in the Clouds – Luptă împotriva a 60 de valuri de inamici în patru hărți, ce prezintă clasamente și deblochează regiuni ce pot fi explorate în The Columbian Archaelogical Society hub museum.
 • DLC-ul Columbia’s Finest Pack – Combină conținutul pachetului Industrial Revolution Pack și Upgrade Pack, oferind 500 Silver Eagles, 5 Lock Picks, 6 unique Gear Items, 2 weapon upgrades: Comstock China Broom Shotgun și Comstocțs Eagle Eye Sniper Rifle.

 

Bioshock: The Collection se va lansa de asemenea și pe PC în data de 15 Septembrie ca un pachet ce conține toate cele mai de sus. Versiunea de PC a jocului Bioshock Infinite nu este îmbunătățită grafic, fiind suficient de bună pentru a atinge standardele de calitate dorite.

 

Ce este interesant pentru jucătorii de pe PC este că deținătorii jocurilor clasice, Bioshock, Bioshock 2 și/sau Minerva’s Den de pe Steam vor primi versiunile remasterizate ale titlurilor în mod gratuit.

 

Steam a anunțat că versiunile remasterizate vor fi oferite gratis după lansarea pachetului principal Bioshock The Collection.

Conform anunțului jucătorii vor primii versiunile remasterizate astfel:

 • Dacă dețin BioShock vor primi BioShock remastered ce include seria video, Director’s Commentary: Imagining BioShock
 • Dacă dețin BioShock 2 vor primi BioShock 2 remastered
 • Dacă dețin DLC-ul BioShock 2: Minerva’s Den vor primi BioShock 2: Minerva’s Den remastered

Edițiile standard vor apărea separat de cele clasice, așadar nu veți pierde accesul la vechile ediții ale jocurilor.

 

Dacă dețineți jocul în format fizic, DVD și nu aveți un CD-Key, va trebui să urmați câțiva pași ce sunt descriși în anunțul oficial pentru a vă bucura de noile ediții ale jocurilor.

în data de pentru Digital Games
BioShock: The Collection

BioShock: The Collection

Dată lansare

13 Septembrie 2016

Platformă

PC, PS4, Xbox One

Gen

Shooter

Gen

Irrational Games

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Bioshock: The Collection s-a lansat oficial, deținătorii jocurilor clasice de pe PC vor primi update gratuit”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Bioshock: The Collection s-a lansat oficial, deținătorii jocurilor clasice de pe PC vor primi update gratuit" unui prieten