1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Alone in the Dark Illumination Logo

Atari a anunțat în trecut că jucătorii ce pre-comandă jocul Alone in the Dark: Illumination vor primii acces la perioada de test Beta. Prima dintre cele 2 astfel de perioade de teste va începe chiar astăzi.

 

Alone in the Dark: Illumination prezintă mai multe campanii solo unice, ce îi va plimba pe jucători către ținuturile din Lorwich, Virginia unde vor explora ce se află dedesuptul acestui oraș pentru a descoperii misterele ascunse. Jucătorii se vor lupta cu coșmaruri abstracte, în timp ce se vor folosii de puterea Iluminării pentru a ilumina secțiuni din hartă și a le transforma în zone de siguranță.

 

Cel mai nou joc din franciza Alone in the Dark va include un mod co-operativ ce le va permite gamerilor să se lupte cu întunericul împreună, fiecare devenind unul din cei 4 eroi: Hunter, Witch, Priest și Engineer, fiecare având abilități și puteri speciale/unice ce pot fi îmbunătățite.

 

Jucătorii care au precomandat jocul, vor primii acces la stadiul beta al jocului Alone in the Dark Illumination. Aceasta va fi disponibil începând de astăzi, 29 ianuarie, iar jucătorii vor putea oferi feedback pentru prima campanie din joc. O a doua perioadă beta pentru noii jucători va fi anunțată cu câteva săptămâni înaintea lansării oficiale.

 

Alone in the Dark: Illumination este dezvoltat de PURE FPS și publicat de ATARI. Acesta se va lansa pe PC în primăvara acestui an.

în data de pentru Digital Games
Alone in the Dark: Illumination

Alone in the Dark: Illumination

Dată lansare

12 Iunie 2015

Platformă

PC

Gen

Horror Supraviețuire

Producator

Pure FPS

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Alone in the Dark: Illumination invită fanii la stadiul Beta”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Alone in the Dark: Illumination invită fanii la stadiul Beta" unui prieten