1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

battlefield-1-open-beta

EA a publicat un grafic ce prezintă câteva statistici interesante adunate cu ocazia testului Open Beta pentru Battlefield 1 ce s-a desfășurat în perioada 30 August – 8 Septembrie.

 

Conform graficului peste 13.2 milioane de jucători au participat la test și astfel a devenit cel mai de succes test BETA din istoria EA. Precedentul record a fost atins de Star Wars: Battlefront în octombrie și a atras peste 9 milioane de jucători. Conform statisticilor testul Open Beta pentru Battlefield 1 deține recordul absolut pentru cea mai mare participare, bătând titluri precum Overwatch, Tom Clancy’s The Division și altele.

 

Clasele cele mai alese au fost Assault (30%) și Scout (28%)  lucru destul de evident și în joc. Având în vedere deschiderea hărții și satisfacția enormă oferită atât de joc cât și de sistemul de punctaj atunci când jucai ca Scout era destul de evident că mulți s-ar fi îndreptat spre această clasă. De asemenea Assault este singura clasă ce se poate distruge relativ repede și eficient un tanc, iar în modul Rush majoritatea gamerilor au ales Assault. Personal sunt surprins de alegerea clasei Support (21%) care personal în BETA am văzut-o destul de limitată și cea mai inferioară clasă, deși și aceasta este foarte utilă când se acționează în grup, însă în BETA cam toată lumea alerga peste tot. Din nefericire, clasa cu care eu am jucat cel mai mult în BETA, Medic a fost aleasă de doar 10% din gameri, ceea ce pare că nu toată lumea vrea să ajute echipa ci mai mult să ucidă. Iar din păcate, atunci când erau medici chiar lângă noi aceștia nu știau sau nu vroiau să reînvie, fiind destuli de inutili, concentrându-se pe ucis.

 

Din grafic mai distingem că au fost înregistrate peste 28,9 milioane de ucideri folosind bâta sau sapa și alte arme melee, trenul a ucis 13 milioane de unități, 23,8 milioane de soldați au fost călcați iar cel mai impresionant din punct de vedere logic dar nu și aplicativ, 62,2 milioane de oameni au fost uciși de pe cal. Având în vedere rezistența și puterea cailor din BETA nu este de mirare că au fost făcute atâtea ucideri.

 

EA mai menționează de asemenea că sunt foarte mulțumiți de feedback și reușesc să identifice ce a funcționat bine și ce nu. Deși nu se menționează schimbările la joc ce vor fi făcute, se specifică că tancul ușor a fost prea puternic, iar acesta va fi balansat.

 

Sursă – Battlefield News

în data de pentru Digital Games
Battlefield 1

Battlefield 1

Dată lansare

21 Octombrie 2016

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Shooter

Producator

DICE

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “13,2 milioane de jucători au participat la testul Battlefield 1 Open Beta”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "13,2 milioane de jucători au participat la testul Battlefield 1 Open Beta" unui prieten