1
Notificările mele
Stifled

Social

Dată lansare

11 Iulie 2018

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Virtual Reality

, ,

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , , , , , , ,

Contribuitori

mia@digitalgames.roC3dRy2KC3dRy2KC3dRy2KLevel 14 - 485

Eveniment

PGW 2017

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Stifled este un joc de acțiune thriller. Produsul a fost lansat pe mai multe platforme, printre care PC-uri, PS4 și XONE, dezvoltat de un mic studio independent Gattai Games. Jocul iese în evidență de mulțimea cu un concept original pentru gameplay.

Stifled prezintă evenimentele dintr-o perspectivă de prima persoană. Pe măsură ce jucați, traversați locațiile întunecate, neagră și cercetați secretele ascunse în întuneric. Modul de joc se bazează pe conceptul original de utilizare a ecolocării – în timp ce se mișcă, undele de sunet dezvăluie aspectul camerelor și al formelor de obiecte din jurul tău. Sunetele pot fi făcute nu numai de către protagonist și de unele obiecte de mediu (cum ar fi un telefon de apel), ci și de către jucător însuși, folosind un microfon (sau puteți folosi o cheie pentru asta).

Cu toate acestea, trebuie să fiți întotdeauna prudenți, deoarece întunericul ascunde monștrii direct dintr-un coșmar, care vânează în mod activ eroul principal. Prin urmare, pentru a supraviețui, el trebuie să echilibreze între groparea în întuneric și nevoia de a rămâne ascuns. Din fericire, această neplăcere poate fi folosită în avantajul dvs. – făcând sunete, de ex. prin aruncarea de pietre, distrage dușmanii, ceea ce vă permite să vă furișați trecutul nedetectat.

Noutăți

9 August
2016

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Stifled" unui prieten