1
Notificările mele
Stellaris: Synthetic Dawn

Social

Dată lansare

21 Septembrie 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , ,

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Stellaris: Synthetic Dawn este un expansion pentru Stellaris

Descriere

Stellaris: Synthetic Down este o expansiune pentru jocul de strategie 4X Stellaris al studioul Paradox Development, axat pe îmbunătățirea conținutului jocului cu schimbări revoluționare în joc. DLC necesită versiunea de bază a lui Stellaris și o îmbogățește cu opțiunea de a juca un imperiu al mașinii – o civilizație constând exclusiv din roboți. Dezvoltatorii au pregătit patru tipuri de fracțiuni, unele cu abordare neutră față de creaturi vii, altele care se gândesc la ele ca pe o ciumă care trebuie curățată și un altul care se va gândi la ele ca la animale adorabile, îngrijindu-și nevoile, deciziile majore. Add-on introduce, de asemenea, un nou Fallen Empire sub forma unei rase mecanice antice și schimba cursul răzvrătirii robotului, permițându-ne să alegem să rămânem cu cursa noastră actuală sau rebelii mecanici de plumb.

Mecanici

Principala atracție a DLC este un imperiu al mașinilor care poate fi jucat – o civilizație constând doar din roboți și un stup stupid de insecte, unite în cauza lor, astfel încât acestea nu sunt facțiuni independente sau alegeri de conducători. Începem jocul imediat după ce mașinile au răsturnat creatorii lor organici și au început să-și construiască propriile domenii galactice. Poate vin în patru tipuri diferite, în funcție de părerea lor despre creaturi vii. Un standard este unul neutru, ceea ce înseamnă că pot stabili relații diplomatice, iar după cucerirea lumii națiunea noastră va ucide sau va exila pe locuitorii anteriori.

Alternativ, poporul nostru poate deveni așa numiți Exterminatori, uitându-se la ființele organice ca pe o ciumă, limitându-și astfel relațiile diplomatice la alte civilizații sintetice. După obținerea unui nou teritoriu, toate creaturile vii vor fi ucise sau folosite ca sursă de energie, transformate în baterii vii, ca în seria clasică de filme Matrix.

Pe de altă parte, a treia abordare este inspirată de fracțiunea Borg din franciza Star Trek. Mașinile sale sunt cyborgs, ale căror părți mecanice au fost implantate pe corpuri biologice, cu conștiența lor latente. Acesta va fi soarta locuitorilor lumilor pe care Imperiul le va cuceri.
În cele din urmă, există slujitori rebeli. Acești roboți au fost creați pentru a le sluji pe stăpânii lor organici, dar au fost atât de eficienți încât au degenerat în cele din urmă stăpânii lor. Din acest motiv, ei tratează ființele vii ca animale de companie, ale căror nevoi trebuie să le îndeplinească, dar care nu iau decizii majore și astfel nu au niciun efect asupra dezvoltării civilizației.

În afară de asta, Stellaris: Synthetic Dawn pentru PC / Windows oferă numeroase schimbări în modul de joc, inclusiv noul Imperiu Fallen – o cursă mecanică cunoscută sub numele de Îngrijitori antice. În plus, dacă jucăm rasă organică și ne confruntăm cu revoltă robotică, aceasta va duce la războiul civil și vom continua să jucăm ca rebeli de mașini.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Stellaris: Synthetic Dawn" unui prieten