1
Notificările mele
Steampunk Tower 2

Social

Dată lansare

19 Aprilie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

,

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Acțiunea din Steampunk Tower 2 are loc într-o versiune alternativă a lumii noastre, în care creșterea tehnologică a fost dominată de diverse invenții cu aburi. Universul suferă de un război fără sfârșit, care se îndreaptă împotriva unui inamic periculos. Jucătorul își asumă rolul unui ofițer condus de Lordul Bingham. Comandantul primește o misiune de a păstra o bază secretă ascunsă în munții spanioli.

Mecanici

Lumea jocului este bidimensională, în timp ce acțiunea este văzută dintr-o perspectivă laterală. Sarcina noastră este de a apăra un turn care se află în centrul ecranului. Jucătorul instalează diferite turnulete care sunt însărcinate cu apărarea împotriva forțelor inamice care se apropie. Turletele individuale sunt echipate cu diferite tipuri de armament, utile împotriva diferitelor tipuri de adversari care includ unități blindate, de zbor sau simple de infanterie. Din când în când, întâlnim și o unitate puternică și mult mai mare.

Timpul dintre bătălii este cheltuit pentru dezvoltarea unui oraș secret steampunk. Jucătorul poate cerceta noi tehnologii care îi permit accesul la noi arme. Cu toate acestea, acest lucru nu este sfârșitul – jocul oferă o poveste extinsă în care folosim o hartă fiabilă pe scară largă a Europei care conține o gamă largă de orașe. Sarcina noastră este să cucerim noi domenii, să trimitem agenți în misiuni secrete și să construim urmele care ne permit să transportăm resurse și spioni.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Steampunk Tower 2" unui prieten