1
Notificările mele
Stardew Valley

Social

Evaluare

8.6/10 din 9 voturi

Popularitate

142 2 poziții

Dată lansare

24 Februarie 2015

Platformă

Gen

Dezvoltator

Moduri de joc

,

Limbă

Website

Website oficial

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Cumpără acum digital Stardew Valley (Linux/Mac/PC)
la doar
69 lei

Descriere

Stardew Valley este un RPG ce suportă 4 jucători în modul co-op. Depinde de tine cum îți alegi calea. Întoarce-ți domeniul de lucru într-o fermă plină de viață. Adună resurse și utilizează-le pentru a construi o varietate de clădiri și structuri. Vei avea o mulțime de spațiu la dispoziție pentru a configura ferma după bunul tău plac. Îmbunătățește-ți abilitățile cu trecerea timpului, în timpul în care-ți creezi ferma visurilor tale, vei crește în nivel și vei câștiga mai multe puncte, ce pot fi distribuite în 6 puncte majore: agricultură, minerit, săpat, pescuit, hrană și noroc. Progresând vei învăța noi lucruri și vei debloca noi zone pe care să le explorezi ulterior. Implică-te în comunitate, alături de cele peste 30 de caractere vii din Stardew Valley, nu vei avea probleme în a-.ți face noi prieteni. Fiecare persoana are propriile rutine zilnice alături de noi lucruri de spus în fiecare săptămână și an.În timp ce te împrietenești cu aceștia veți ajunge să vă ajutați uni pe ceilalți și multe altele.

Imagini

Imagini Stardew Valley
Imagini Stardew Valley
Imagini Stardew Valley
Vezi toate imaginile

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Ultimele comentarii

tomsa_adrian88@yahoo.comIustin - 8 Ianuarie 2017 - in pagina produsului Stardew Valley

Am cumparat eu jocul astazi, am platit cu cardul si mi-a venit chiar astazi. Nu ma asteptam sa il primesc chiar azi duminica. Nu iti vine nimic acasa, dupa ce platesti si trimiti codul de verificare iti vine jocul pe email si til activezi tu pe Steam. lam primit in 20 de minute. Eu recomand, vezi si tu.

tomsa_adrian88@yahoo.comThe R3bel - 7 Ianuarie 2017 - in pagina produsului Stardew Valley

Chiar ma gandesc sa mi-l cumpar dar nu stiu daca se merita si cum il primesc. A lucat cineva de aici? Cat a durat pana cand a venit codul acasa?

Vezi toate comentariile pentru articolele și produsele aferente jocului Stardew Valley

Distribuie "Stardew Valley" unui prieten