1
Notificările mele
Spyro Reignited Trilogy

Social

Dată lansare

13 Noiembrie 2018

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

Website

Website oficial

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3262

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Versiunea PS4 și Xbox One a Spyro Reignited Trilogy este o colecție de trei jocuri de platformă tridimensionale (Spyro the Dragon, Spyro 2: Rage’s Rage !, și Spyro: Year of the Dragon) lansate inițial pe prima PlayStation în perioada 1998-2000. Protagonistul acestor jocuri este un dragon fermecător, purpuriu numit Spyro. Jocurile originale au fost dezvoltate de Insomniac Games, creatorii de Ratchet & Clank și Sunset Overdrive. Colecția de remake a fost dezvoltată de Toys For Bob.

Mecanici

Jocurile disponibile în versiunea PS4 și Xboe One a Spyro Reignited Trilogy sunt jocuri clasice tridimensionale pe platformă. Acestea sunt remake-uri de jocuri care în anii nouăzeci au format genul. Modul de joc se concentrează pe baterea nivelurilor, sărind, luptând împotriva dușmanilor (protagonistul poate respira focul) și rezolvând ghicitori simple. În timpul aventurii, jucătorii pot aduna, de asemenea, colecții și sarcini complete pentru personaje care nu pot fi redate. Acest lucru este acordat cu deblocarea recompense speciale, cum ar fi nivelul suplimentar sau sfârșitul adevărat.

Fiecare intrare din serie extinde gameplay-ul cu noi caracteristici. În Spyro 2: Rage’s Rage dragonul câștigă capacitatea de a înota și de a urca. Spyro: Anul Dragonului conține alte personaje care pot fi redate cu abilități unice – Shiela cangurul, Bentley yeti, Agent 9 maimuță și Byrd pinguinul.

Este demn de menționat faptul că dezvoltatorii de la Toys For Bob au proiectat controalele de la zero. Mulțumită acestui fapt, jocurile susțin două stick-uri analogice care nu erau standard la sfârșitul anilor nouăzeci.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Spyro Reignited Trilogy" unui prieten