1
Notificările mele
Spintires: MudRunner

Social

Alegerea noastră

Evaluare

8.3/10 din 27 voturi

Popularitate

472 2 poziții

Dată lansare

31 Octombrie 2017

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , ,

Contribuitori

mia@digitalgames.roC3dRy2KC3dRy2KC3dRy2KLevel 14 - 485

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Cumpără acum digital Spintires: MudRunner (PC)
la doar
129 lei

Descriere

Spintires: MudRunner este versiunea supremă a hitului Spintires indie de milioane de vanzatori. La fel ca Spintires în fața lui, Spintires: MudRunner pune jucătorii pe scaunul șoferului și îi îndrăgește să se ocupe de vehiculele incredibile pentru toate terenurile, îndrăgind peisajele extreme din Siberia, având doar o hartă și o busolă ca ghiduri! Un upgrade imens față de predecesorul său, această ediție vine complet cu o nouă hartă a sandbox-urilor care se alătură mediilor originale ale jocului, o revizie grafică totală, un nou mod Challenge cu 9 noi hărți dedicate, 13 vehicule noi și alte îmbunătățiri cuprinzătoare. Nu este doar o ediție îmbunătățită, este o experiență simulatoare de ultimă oră! Conduceți 19 de vehicule puternice pentru toate tipurile de teren, fiecare având propriile caracteristici și echipamente atașabile. Finalizați obiectivele și livrările prin supraviețuirea condițiilor periculoase în peisajele sălbatice, netede, în condiții extreme, cu cicluri dinamice zi-noapte. Explorați un mediu imersiv de nisip, îmbunătățit de o grafică îmbunătățită. Depășiți terenul noroios, râurile înfricoșătoare și alte obstacole care reacționează realist la greutatea și mișcarea vehiculului, alimentat de motorul fizic avansat al jocului.

Mecanici

Un jucător din nou primește ocazia de a-și asuma rolul de șofer rus de camioane și de a traversa regiunile vaste ale Siberiei, cu o hartă și o busolă. Se pune la dispoziție 19 vehicule diferite (ediția MudRunner introduce 13 mașini noi), care pot fi modificate pe tot parcursul jocului. Piesele suplimentare de echipamente dispun i.a. leagăne de lemn și troliuri de ridicare – un jucător le poate folosi pentru a-și scoate vehiculul din noroi.

Pe lângă cele cinci hărți deschise disponibile în jocul original, Spintires: MudRunner pentru PC / Windows oferă o nouă hartă, care este la fel de diversificată ca și cele anterioare. Jocul oferă o explorare gratuită și o serie de sarcini de completat, cum ar fi colectarea unei încărcături din lemn și livrarea la timp. Destul de interesant, terenul pe care trebuie să îl traversați este supus unor deformări în timp real – vehiculul se poate lipi cu ușurință în noroi sau poate cădea de pe o stâncă.

Imagini

Imagini Spintires: MudRunner
Imagini Spintires: MudRunner
Imagini Spintires: MudRunner
Vezi toate imaginile

Postați în fluxul jocului

Ultimele comentarii

valentinene86@gmail.comValentin Ene - 11 Noiembrie 2017 - in pagina produsului Spintires: MudRunner

Grafica si efectele fizice simulate sunt superbe din punctul meu de vedere. Este mai bun fata de originalul titlu, multiplayer mai bun si harti mai mari si detaliate.

Vezi toate comentariile pentru articolele și produsele aferente jocului Spintires: MudRunner

Distribuie "Spintires: MudRunner" unui prieten