1
Notificările mele
Spear of Destiny

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

1323 din 6265 jocuri

Dată lansare

18 Septembrie 1992

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Spar de Destinatie (uneori cunoscut sub numele de Wolfenstein 3D: Spear of Destiny) este un shooter de prima persoana dezvoltat de id si publicat de FormGen in luna septembrie 18, 1992 pentru PC (rulează MS-DOS).

Spre deosebire de predecesorul său, Spear of Destiny nu este distribuit în format shareware. În schimb, jocul a fost vândut în comerțul cu amănuntul (prin format floppy disk), în timp ce a fost distribuit un demo pe două niveluri. La doi ani după publicarea jocului, FormGen a elaborat și publicat două noi „episoade”. Aceste episoade, Misiunea 2: Întoarcerea la pericol și Misiunea 3: Ultimate Challenge au fost vândute mai întâi sub titlul „Spear of Destiny Mission Add-On Packs” și au fost însoțite în curând cu originalul Spear of Destiny în formă CD. În ciuda acestor pachete de misiuni care conțineau noi nivele și grafică, existența lor era abia cunoscută publicului. Deși ID-ul Software-ului nu a fost deloc implicat în aceste pachete de completare, acestea le-au pus la pachet cu lansări ulterioare ale Spear of Destiny, inclusiv versiunea disponibilă pe Steam (rulează DOSBox).

data-right-indent = „0” date-left-indent = „0”> În timp ce jocul nu conține inamici noi standard, el conține patru șefi standard noi: Trans Grosse – Boss of the first set of levels . Fratele lui Hans Grosse. Poartă duble chainguns.Barnacle Wilhelm – Șeful celui de-al doilea set de nivele („Dungeons”). Conduce atât un chaingun, cât și un lansator de rachete. UberMutant – Șeful celui de-al treilea set de niveluri („Castelul”). O forma gigantica a mutantului obisnuit, are patru cleavers si are un chaingun gigant pe piept. Death Knight – Boss din ultimul set de nivele („Ramparts”). Are un dublu chainguns și un sistem de lansare a rachetelor cu două uși gemene. Odată ce jucătorul scoate Spear of Destiny, trebuie să întâlnească un șef final ascuns: Angel of Death. Luptîndu-se în domeniul ei aspru, gardianul demonic al artefactului atacă cu un atac de mingi de foc din ghearele sale, în timp ce fantomele mortale se plimbă în jurul lui.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Spear of Destiny" unui prieten