1
Notificările mele
Sparc

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

3930 1 poziție

Dată lansare

29 August 2017

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Engine

Virtual Reality

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3262

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc arcade sportiv dezvoltat din popularul titlu MMO EVE Online, dezvoltat pentru dispozitive de realitate virtuală. Sparc ne permite să participăm la titlul de Sparc, un sport care seamănă cu jocul clasic de două focuri. Jucătorii iau poziții statice la capetele opuse ale unui hol lung și încearcă să lovească adversarul cu mingea folosind controlori de mișcare. Fiind blocat într-un singur loc nu înseamnă că nu ne putem izgoni mutându-ne corpul. Din cauza acestui sistem fizic realist, ricochetele de pe pereți, podea și tavan joacă un rol-cheie, fiind folosite pentru a înșela adversarii și pentru a crește șansa de a le lovi. Sparc a fost dezvoltat cu mutliplayer pentru doi jucători în minte, există, de asemenea, opțiuni solo cum ar fi de formare și aspecte sociale, de ex. spectatori virtuali. Jocul folosește Unreal Engine 4 și necesită setul cu cască cu realitate virtuală împreună cu controlorii de mișcare care înregistrează gesturile utilizatorilor.

Mecanici

Jocul ne permite să participăm la meciurile de sport futurist bazate pe jocul clasic de două focuri. Gameplay-ul se reduce la concurență unul față de unul pe câmpuri care iau forma unor holuri lungi. Jucătorii iau poziție statică pe părțile opuse ale hărții și încearcă să se lovească reciproc cu o minge folosind controlori de mișcare.

Versiunea PlayStation 4 a lui Sparc a fost creată pentru a înregistra toate mișcările jucătorilor de la mijlocul secțiunii. Acest lucru înseamnă că jucătorii sunt imobili, dar pot eschiva o minge cu corpul lor. În timp ce acest lucru ar putea însemna că obiectivul pentru picioare este cel mai bun pariu, corpurile virtuale ale jucătorilor le lipsește. Pentru a lovi adversarul, jucătorii trebuie să folosească ricochetele, deoarece sistemul de fizică realistă le permite să să sare mingea de pe pereți, podea și tavan pentru a se înșela unul pe altul și a crește șansele de atac reușit.

Noutăți

29 August
2017

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Sparc" unui prieten