1
Notificările mele
South Park: Phone Destroyer

Social

Dată lansare

9 Noiembrie 2017

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3262

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

South Park: Phone Destroyer este un joc de strategie mobil bazat pe o serie controversată de televiziune pentru adulți. Dezvoltat de RedLynx – creatorii seriei de jocuri Trials – această bază de jocuri South Park se bazează pe un model de afaceri gratuit și oferă câteva microtransacții. În timpul jocului, jucătorii trebuie să colecteze carduri reprezentând caractere cunoscute din seria TV și să le folosească pentru a construi punți. Cardurile pot fi jucate în timpul bătăliilor în timp real, ducând la apariția unor caractere noi pe hartă și la avansarea forțelor inamice. Modul de joc se reduce la bătăliile dintre două facțiuni care se luptă unul pe celălalt, din părțile opuse ale ecranului. Creatorii au pregătit un tip tipic pentru acest tip de modul de jocuri multiplayer pentru jocuri video. În același timp, jocul oferă o campanie extensivă de povestiri, care, în comparație cu jocurile similare, este un lucru neobișnuit. Ca și seria animată de televiziune, întregul joc prezintă atmosfera de comedie absurdă – glumele sunt abundente, în timp ce scenariul sălbatic aproape totul și toată lumea. De asemenea, imaginile sunt păstrate în același stil cu seria TV „, care nu ar trebui să fie o surpriză – South Park: Phone Destroyer a fost creat în colaborare cu Trey Parker și Matt Stone, părinții seriilor TV originale.

Poveste

După cum sugerează titlul, jocul se bazează pe celebrul, dar controversat, serialul de televiziune animat pentru adulți – South Park. Parcela jocului este relativ simplă – copiii pe care îi știm din seria TV decid să joace „cowboy și indieni”, totuși, după cum se poate aștepta, totul scapă de sub control și regulile inițiale sunt tot mai îndoite, până când poliția trebuie să intervină pentru a opri acest haos.
Dezvoltatorii au pregătit o poveste elaborată, plină de glume scrisă de creatorii seriei TV – Trey Parker și Matt Stone.

Mecanici

În ceea ce privește mecanica gameplay-ului, lansarea sistemului Android de la South Park: Phone Destroyer este un simplu joc de strategie. Întreaga distracție se învârte în jurul luptelor în timp real între două facțiuni care se luptă una pe cealaltă de pe laturile opuse ale ecranului. Fiecare fracțiune aruncă pe câmpul de luptă noi personaje, care avansează imediat pe unitățile inamice.

În plus, întreaga experiență prezintă anumite elemente de construcție a punții – în timpul jocului jucătorii colectează cărți cu caractere diferite, cunoscute din seria TV, și, după ce le joacă în faza de luptă, pot apela aceste personaje pe câmpul de luptă. În total, jocul are peste 80 de caractere, toate putând fi ridicate.

Postați în fluxul jocului

Teme

,

Distribuie "South Park: Phone Destroyer" unui prieten