1
Notificările mele
Soulworker

Social

Evaluare

8.5/10 din 4 voturi

Popularitate

228 2 poziții

Dată lansare

28 Februarie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , , , ,

Contribuitori

alin.ionut_16@yahoo.comStyl3sstyl3sStyl3sLevel 40 - 3536

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Joacă gratis Soulworker, descarcă clientul jocului de pe pagina oficială!

Descriere

Un MMORPG cu artă în stil manga, care este debutul Jocurilor Lion – un dezvoltator coreean. Jucătorul este dus la Cloudrealm – oraș abandonat de oameni și condus de hoardele de demoni. Jucătorii iau rolurile adolescenților, muncitorii suflești titulari care se ridică în fața inamicului din iad. Ei trebuie să descopere cauzele care se află în spatele colapsului lui Cloudrealm și să inverseze efectele catastrofei. Experiența se concentrează pe lupta împotriva demonilor, iar jocul real seamănă cu un joc tipic arcadă hack’n’slash asiatic. Jucătorul comandat de luptă aparține uneia dintre cele patru clase de caractere, iar o parte semnificativă a gameplay-ului se concentrează pe cooperarea cu alții pentru a finaliza quest-urile ulterioare, precum și pentru a învinge dușmanii din ce în ce mai puternici. Cartile de caractere speciale sunt, de asemenea, utile in lupta, pe masura ce le folosim intr-un mod asemanator cu abilitatile de caractere standard, iar jucatorul le primeste ca premii pentru indeplinirea misiunilor.

Mecanici

SoulWorker pentru PC / Windows este un joc de acțiune, care se concentrează în principal pe lupta împotriva demonilor care au locuit în Cloudrealm. Jucătorul explorează diferite locații 3D, ștergând monștrii din cartierele specifice ale orașului. Jocul este redat de la o vizualizare de la o persoană terță (jucătorul poate schimba poziția camerei). În zonele neutre, se întâlnesc alți jucători și NPC-uri, cu care pot vorbi și schimba echipamentele adunate.

Colaborarea cu alți jucători pentru a atinge obiectivele de poveste și pentru a învinge dușmanii mai puternici joacă un rol important aici. Deși SoulWorker se concentrează în principal pe cooperare, jocul nu lipsește elemente legate de concurență.

Jocul oferă patru clase de caractere inspirate în mod clar de animația japoneză, printre care Soul Sword, Mist Scythe, Gun Jazz și Howling Guitar. Acestea diferă în arme, precum și emoțiile pe care le folosesc pentru a reîncărca aceste arme. De exemplu, Gun Jazz folosește mitraliere, care tratează o mulțime de pagube pe perioade scurte de timp. Jucătorul este capabil să schimbe aspectul personajului lor folosind echipamentele colectate; aceștia afectează doar imaginile, fără a influența însă statisticile personajului.

Combaterea este un element important al majorității jocurilor de acțiune; în SoulWorkers pentru PC / Windows, lupta este în timp real, iar jucătorul se confruntă cu hoardele de demoni fie singuri, fie în colaborare cu alții. În luptă se generează energie, care este folosită temporar pentru a întări arma cuiva – atunci când jucătorul a acumulat o anumită cantitate din acea energie, personajul său poate efectua un atac special. De asemenea, doi jucători care cooperează unul cu altul pot efectua un atac de „Coordonare”, care este o abilitate comună puternică care poate fi folosită atunci când armele sunt reîncărcate. Cardurile de caractere primite pentru completarea misiunilor sunt utile atunci când se luptă. Acestea sunt folosite în același mod ca și abilitățile standard; atunci când este activat; mai presus de toate, pot vindeca personajul sau pot intensifica temporar puterea lor de atac.

Noutăți

21 January
2018

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Soulworker" unui prieten