1
Notificările mele
Soulblight

Social

Evaluare

6/10 din 1 vot

Popularitate

5430 87 poziții

Dată lansare

15 Martie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , ,

Contribuitori

alin@digitalgames.roDreamworksdreamworksDreamworksLevel 40 - 3492

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un RPG roguelike bazat pe o mecanică incredibil de complexă și creat de My Next Games – un dezvoltator polonez independent. Jucătorul preia rolul unui aventurier care explorează atât zone misterioase cât și periculoase ale locului cunoscut sub numele de Arhive. Jucătorul se luptă fie cu dușmanii, fie cu furișorii, trecându-i, strângând pradă și dezvoltându-și caracterul de-a lungul drumului. Aproape fiecare acțiune a jucătorului afectează personalitatea și abilitățile personajului. De exemplu, berea în mod regulat duce la dependența de alcool; apucând fiecare monedă pe care o împiedicăm poate duce la apariția febrei de aur. Alte mecanisme prezintă un nivel similar de complexitate. Rănile se încadrează în diferite categorii și fiecare boală trebuie să fie vindecată prin diferite mijloace. Articolele de vindecare au, de asemenea, diferite forme și calități, de exemplu, folosind cel mai rău tip de bandaje poate provoca o infecție. Când vine vorba de luptă, jocul combină mecanica tipică a titlurilor turn-uri cu elemente de hack-and-slash. Soulblight este un joc bidimensional jucat dintr-o vedere de sus în jos.

Presupunând rolul unui îndrăzneț, jucătorul explorează atât zone periculoase cât și misterioase ale locului cunoscut sub numele de Arhive. Jucătorul se luptă fie cu dușmanii, fie cu furișorii, trecând neobservate, strângând pradă și dezvoltând protagonistul. Dezvoltarea personajelor este unul dintre cele mai importante și interesante elemente ale Soulblight. Practic, fiecare acțiune a jucătorului are impact asupra abilităților și personalității protagonistului – de exemplu, berea în mod regulat duce la dependența de alcool și atingerea pentru fiecare monedă poate duce la îmbolnăvirea febrei de aur. Evident, fiecare dintre aceste condiții are influența mai mult sau mai puțin perceptibilă asupra cursului jocului.

De asemenea, alte mecanici jocul se bazează pe afișarea unui nivel ridicat de complexitate. De exemplu, rănile se încadrează în categorii diferite aici. Pentru fiecare dintre diferite boli și afecțiuni este nevoie de un tratament diferit. Medicamentele au diferite forme. Pentru a ilustra, folosirea celui mai rău tip de bandaj poate provoca o infecție.

Soulblight pentru PC / Windows, combaterea este neobișnuită, de asemenea, pentru că combină elementele tipice jocurilor turn-based cu mecanica hack-and-slash. Jocul este un reprezentant al subgenerei roguelike, astfel că nivelul de dificultate ridicat este o caracteristică importantă a acestuia.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Soulblight" unui prieten