1
Notificările mele
SOS

Social

Evaluare

6.5/10 din 2 voturi

Popularitate

4726 148 poziții

Dată lansare

23 Ianuarie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , ,

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

SOS pentru PC / Windows este un joc de supraviețuire multiplayer jucat de la prima persoană. El și o insulă tropicală locuită de monștri, 16 jucători luptă pentru viața lor. O oportunitate de a face alianțe este un element important al experienței și se utilizează dispozitive de comunicare vocală. Deoarece numai 3 concurenți pot scăpa de insulă, alianțele sunt adesea foarte fragile.

Dezvoltatorul – Outpost Games, Inc., a pregătit o platformă Internet special pentru joc (hero.tv), care vă oferă ocazia de a urmări fluxurile live din joc și de a influența evenimentele – atunci când un concurent solicită o scădere a ofertei, spectatorii pot vota pentru a decide ce ar trebui să renunțe la elicopter; poate fi un pachet de medicamente, arme și muniții sau o bombă uriașă, de exemplu.

Mecanici

SOS pentru PC / Windows este un joc de supraviețuire online din vizualizarea de la prima persoană. Scopul tau este sa scapi de insula, la care au fost luati impreuna cu alte cincisprezece concurenti. Elicopterul de evacuare este singurul lucru care poate scoate jucătorul din insulă și ajunge după ce a fost lansat un flare. Nu mai mult de trei jucători se pot îmbarca la bord, cu condiția ca fiecare dintre ei să dispună de un artefact vechi (relicvă) în echipamentul lor. Aceste bilete de libertate pot fi găsite pe insulă sau luate direct de la un adversar învins. Participanții au 30 de minute pentru a finaliza sarcina.

Jucătorul rămâne în pericol până când ajunge la bordul elicopterului – chiar și în timp ce player-ul este agățat pe coarda care le trage în sus pe ambarcațiune, acestea sunt încă în pericol de a fi doborât de către cei care nu vor ezita să ia victoria pentru ei înșiși . În consecință, merită asigurată locația de evacuare. De exemplu, acest lucru se poate face cu o grenadă de fum care face mai dificil pentru ceilalți să împuște jucătorul; se poate de asemenea beneficia de acoperirea focului oferită de tovarășii lor.

Capacitatea de a vorbi cu alți jucători din apropiere prin intermediul unui microfon este un aspect important al experienței. Prin comunicarea cu ceilalți, jucătorul poate face o alianță pentru a spori șansele de a câștiga împotriva monștrilor care trăiesc pe insulă și a altor jucători care luptă pentru supraviețuire pe cont propriu. Nu trebuie uitat, totuși, că elicopterul are doar trei participanți, și numai dacă au relicvele. Drept urmare, prietenii falsi au o amenințare imensă – vor înjunghia jucătorul în spate dacă nu este loc pentru ei la bord.

În afară de valoroase artefacte, alte elemente utile pot fi găsite pe insulă, cum ar fi arme corp la corp, au variat de cele (cuțite, topoare, pistoale, revolvere, muniție, etc), vindecare fructe și ciuperci, sau lockpicks permițând jucătorului pentru a deschide culetele care conțin cele mai valoroase pradă. Pistolul de semnal este, de asemenea, o piesă semnificativă de echipament, deoarece jucătorul îl folosește pentru a solicita o cădere de aprovizionare sau elicopterul de evacuare. Ceea ce este conținut într-o scădere de aprovizionare poate fi determinat de rezultatul unui vot făcut de spectatori care urmăresc concursul pe hero.tv. Spectatorii pot decide să cedeze o armă și muniție pentru jucător sau să arunce o bombă pe cap.

Noutăți

5 February
2018

Postați în fluxul jocului

Distribuie "SOS" unui prieten