1
Notificările mele
Solo

Social

Dată lansare

26 Aprilie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Finanțare

Moduri de joc

Limbă

, ,

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3230

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Solo este despre dragoste. În timpul jocului, preluăm controlul asupra unui marinar care pornește într-o călătorie pentru a găsi celălalt semnificativ. La început, alegeți sexul eroului, precum și sexul persoanei pe care o căutați. În plus, jocul pune câteva întrebări referitoare la relațiile actuale și anterioare. În funcție de răspunsuri, titlul ajustează metoda de narațiune, care se bazează pe cele trei stări ale dragostei (solo, într-o relație și în inimă).

Mecanici

Aceasta este o aventură cu elemente logice. Gameplay-ul constă în vizitarea unui număr de insule diferite. Jucătorii trebuie să rezolve anumite puzzle-uri logice acolo pentru a trezi un totem de dormit. Odată ce este treaz, pune întrebări diferite, în funcție de starea relației eroului. Pe baza răspunsurilor, jocul generează scrisori de la cei dragi sau – dacă sunteți rupți de inimă – ex.

Solo intenționează să ne facă să contemplăm. Prin urmare, jocul este pașnic și contemplativ. Puteți opri rezolvarea puzzle-urilor în orice moment și pur și simplu să vă așezați pe o bancă, să începeți să jucați cu animalele care locuiesc pe insule sau culturile de plante.

Noutăți

6 martie
2018

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Solo" unui prieten