1
Notificările mele
Sociable Soccer

Social

Dată lansare

20 Octombrie 2017

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5113

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc sportiv descris ca succesor spiritual al Sensible Soccer. Acesta a fost dezvoltat de Tower Studios condus de Jon Hare, fostul director de creatie al seriei mai sus mentionate si co-fondator al celebrului software Sensible. Modul de joc al Sociable Soccer se concentrează asupra meciurilor de fotbal rapide și pur arcade în care abilitatea jucătorului este cel mai important factor, deși este posibil să se facă fotbalistii de schimbare, formarea seturilor, tactica și așa mai departe. Există peste 500 de cluburi cu peste 10 mii de fotbaliști, dar numele lor de familie sunt puțin modificate din cauza lipsei licenței FIFA. În afară de meciurile rapide și ligile clasice cu un singur jucător, dezvoltatorii pun un accent deosebit pe aspectul multiplayer și social. Din punct de vedere vizual, jocul nu poate concura cu cele mai recente producții de fotbal, dar prezintă stilul și atmosfera caracteristică a ratelor clasice ale seriei Sensible Soccer.

Mecanici

Modul de joc al Sociable Soccer este inspirat de jocurile de fotbal cu arcade rapide. Cel mai important factor este abilitatea jucătorului, deși este posibil să se schimbe fotbalistul în timpul unui meci, formarea setului, tactica și așa mai departe. Există un număr de cluburi și sportivi la dispoziția noastră (în total, peste 500 de echipe cu mai mult de 10 mii de jucători). Cu toate acestea, Tower Studios nu a reușit să obțină o licență FIFA care să le permită să utilizeze numele reale de cluburi și sportivi, astfel încât acestea să fie ușor modificate.

Sociable Soccer pentru PC / Windows ne permite să jucăm în mai multe moduri. În afară de meciurile rapide și ligile clasice cu un singur jucător, dezvoltatorii pun un accent deosebit pe aspectul multiplayer și social. Jucătorii, folosind ediția de avatar, își creează personajele virtuale care se alătură apoi unui clan în Clanurile Sociale Sociale. Astfel de echipe concurează cu ceilalți pentru cea mai înaltă clasă din clasamente. Firește, am putea participa, de asemenea, la turnee sau pur și simplu să jucăm un meci obișnuit împotriva unui alt jucător.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Sociable Soccer" unui prieten